1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTEV’İN KOMPOZİSYON VE KİTAP AYRACI YARIŞMALARINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
KTEV’İN KOMPOZİSYON VE KİTAP AYRACI YARIŞMALARINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

KTEV’İN KOMPOZİSYON VE KİTAP AYRACI YARIŞMALARINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’nın (KTEV), geleneksel olarak düzenlediği, ilkokul 5. sınıf öğrencilerine yönelik Kompozisyon Yarışması ve tüm ilkokul sınıflarına yönelik Kitap Ayracı Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere Lefkoşa AKM’de yapılan törenle ödülle

A+A-

 Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’nın (KTEV), geleneksel olarak düzenlediği, ilkokul 5. sınıf öğrencilerine yönelik Kompozisyon Yarışması ve tüm ilkokul sınıflarına yönelik Kitap Ayracı Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere Lefkoşa AKM’de yapılan törenle ödülleri verildi.

KTEV’den yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Öğretmenler Koop Ltd. sponsorluğunda gerçekleştirilen kompozisyon yarışmasının jüri üyeliklerini Sevgi Edip, Şirin Zafer Yıldızı ve Alev Özgü yaptı.

Cypri-Cola/Evsu Ltd. sponsorluğunda gerçekleştirilen Kitap Ayracı yarışmasında ise, öğrenciler yaş gruplarına göre 3 devreye ayrıldı. 1. Devre Anasınıf-1. Sınıf, 2. Devre 2. Sınıf-3. Sınıf ve 3. Devre 4. Sınıf-5. Sınıf öğrencilerinden oluşurken, öğrencilerin eserlerini jüri üyeleri Semral Öztan, Mehmet İlkerli ve Şevkat Eres değerlendirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.