1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KTFF İLE KOLAN BRITISH HOSPITAL SAĞLIK SPONSORLĞU ANLAŞMASI İMZALADI
KTFF İLE KOLAN BRITISH HOSPITAL SAĞLIK SPONSORLĞU ANLAŞMASI İMZALADI

KTFF İLE KOLAN BRITISH HOSPITAL SAĞLIK SPONSORLĞU ANLAŞMASI İMZALADI

2013-2014 Sezonu Sağlık Sponsorluğu KOLAN British Hospital'la imzalandı

A+A-

2013-2014 Sezonu “Sağlık Sponsorluğu” Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile British Kolan Hastanesi arasında 04 Eylül 2013 tarihinde imzalandı. British Kolan Hastanesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde KKTC Futbol Kulüpler Birliği ve KKTC Futbolcular Derneği de hazır bulundu ve yapılan protokole imza koydular.

İmza töreninde KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Kolan British Hospital Medikal Direktörü Dr. Harun Gülmez, KKTC Futbol Kulüpler Birliği Başkanı Yurdaer Garip ve Kıbrıs Türk Futbolcualr Derneği Başkanı Salih Işık da protokole imza koydu. 
 
Yapılan törende KTFF Başkanı Sertoğlu; "Ülke futbolunun daha da ileri gitmesi adına her türlü adıma gayret ettiklerini, yapılan bu protokolün hazırlanmasında büyük katkı koyan Futbol Kulüpler Birliği ve Futbolcular Derneği Başkanlarına ve tabiki bu desteği sunan sponsor firma Kolan British Hospital'a çok teşekkür ediyoruz." 

Protokolün içeriği bakımında öncelikli olarak K-Pet Süper Lig, K-Pet 1.Lig ve K-Pet 2.Lig takmlarının tüm futbolcuları için ücretsiz sağlık raporu yapacaktır. Kulüplerin sağlık raporu için hastaneye başvurularıyla ilgili olarak hastane sırayla kulüpleri kabul edecektir.

ktff.net

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.