1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTOEÖS BAŞKANLIĞINA SELMA EYLEM SEÇİLDİ
KTOEÖS BAŞKANLIĞINA SELMA EYLEM SEÇİLDİ

KTOEÖS BAŞKANLIĞINA SELMA EYLEM SEÇİLDİ

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nın (KTOEÖS) 49. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa Selma Eylem seçildi.

A+A-

YÖNETİM, DİSİPLİN VE DENETLEME KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

 Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası’nın (KTOEÖS) 49. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa Selma Eylem seçildi.

KTOEÖS’ten yapılan açıklamaya göre, Genel Kurul’un ardından Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurullarındaki görev dağılımları da yapıldı.

Sendika Başkanı Selma Eylem, farklılıkların zenginlik olduğu bilinciyle üyeler arasında ayırım yapmadan, eşit, adil, şeffaf olmaya devam edeceklerini belirttiği açıklamasında, “Hepimizin ortak evi, bizi bir çatı altında toplayan, kucaklayan evimiz ‘sendikamızdır’. Evimizin içerisinde tüm üyelerimizin bir aile olarak birbirine dayanışmasını güçlendirmeye en çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçmekteyiz. Aynı çatının altında birlikte ve güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

El ele vererek hedef ve amaçlarıyla birlikte yürümeye devam edeceklerini kaydeden Eylem “Sorunlarımızın ve sorumluluklarımızın bilinciyle, örgütlü mücadelemizle, bağımsız, demokratik sendikacılık ilkesiyle sorunlarımızın üzerine gitmeye devam edeceğiz” dedi.

Sendikanın Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:
“Yönetim – Yürütme Kurulu; Selma Eylem (Başkan), Aziz Selengin (Genel Sekreter), Ozan Elmalı (Mali Sekreter), Ahmet Karaoğulları (Örgütlenme Sekreteri), Hasan Soyer (Eğitim Sekreteri), Ahmet Billuroğlu, Ali Yaman Işık, Cumali Avcı, Duygu Geylan, Erkan Bulak, Fikret Civisilli, Gülben Billuroğlu, Hamide Dağkıranlar, Hasan Başaranel, Hasan Çek, İbrahim Ermihan, Ömer Akkanat, Tahir Gökçebel, Ümitcan Yaşamsal, Vedat Tek, Zühre Özkaraman.

Disiplin Kurulu; Arzu Kurtdereli, Mustafa Özyiğit, Asiye Özdevran, Mine Akad, Hüseyin Güldeldi

Denetleme Kurulu; Serkan Dike, Fatoş Özgürsel, İpek Denizli Karagöz”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.