1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTÖS: “BEDİS PİKNİK ALANI’NDA MEYDANA GELEN ŞİDDET OLAYINA İMZA ATANLAR YARGI ÖNÜNDE HESAP VERMELİ”
KTÖS: “BEDİS PİKNİK ALANI’NDA MEYDANA GELEN ŞİDDET OLAYINA İMZA ATANLAR YARGI ÖNÜNDE HESAP VERMELİ”

KTÖS: “BEDİS PİKNİK ALANI’NDA MEYDANA GELEN ŞİDDET OLAYINA İMZA ATANLAR YARGI ÖNÜNDE HESAP VERMELİ”

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine, 25 Nisan Cuma günü Mağusa Bölgesi'ndeki...

A+A-

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine, 25 Nisan Cuma günü Mağusa Bölgesi'ndeki 'Bedis Piknik Alanı'na düzenledikleri okul gezisi sırasında “fiziksel ve psikolojik şiddet gösteren” dört kişinin, yargı önünde hesap vermesini istedi.

Elcil konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, olayı şöyle anlattı:

“Öğrencilerimizin piknik yaptığı bir esnada, ikisi kadın ikisi erkek dört kişinin bir grup öğrencimizi zorla masalarından kaldırıp, kendilerinin masaya oturmak istemesi ile gelişen olay çerçevesinde, okulumuzun sorumlu öğretmeninin, ilgili masada okul öğrencilerinin oturduğunu ve nezaketen başka bir yere oturmalarını rica etmesine rağmen, dört kişinin sorumlu öğretmenimize küfür etmesi, taş ve şişe ile fiziksel darba girişmesi ve bu esnada bazı öğrencilerin de yaralanması ile çocuklarımızın güzel bir günü zehir olmuş, eğitim öğretim sürecinin bir parçası olan okul gezisi karakolda ve sonrasında hastanede sonlanmıştır.”

İlgili dört kişinin, demokratik hukuk kuralları çerçevesinde soruşturmalarının tamamlanıp, bir an önce yargı önünde hesap vermesini isteyen Elcil, Hamitköy Dr. Fazıl Küçük İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.