1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTÖS, ESKİ KTHY ÇALIŞANLARINA DESTEK BELİRTTİ
KTÖS, ESKİ KTHY ÇALIŞANLARINA DESTEK BELİRTTİ

KTÖS, ESKİ KTHY ÇALIŞANLARINA DESTEK BELİRTTİ

KTÖS, eski Kıbrıs Türk Hava Yolları çalışanı olan CAS emekçilerine destek belirtti.

A+A-

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS), eski Kıbrıs Türk Hava Yolları çalışanı olan CAS emekçilerine destek belirtti; “açlık grevine” kadar varan bir sürecin başlamasına sebep olan politikacıları protesto etti.

KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil yazılı açıklamasında, hükümetin CAS çalışanlarına “üvey evlat” muamelesi yapmaya devam ettiğini savunarak, CAS çalışanlarına yönelik sergilenen tutum konusunda Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’nu eleştirdi.

Elcil, “KTHY’yi batırmakla” suçladığı Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile UBP yetkililerini de eylem yapan CAS çalışanlarını ziyaret edip, destek vermesinden dolayı eleştirerek, şu ifadelere yer verdi:

“Kıbrıs Türk toplumunu yok oluşa sürükleyen bu işbirlikçi zihniyeti eylem alanlarına sokmamak şart olmuştur. İkiyüzlü siyasiler var oldukça emekçiler olarak bizler işsiz, aşsız kalmanın yanı sıra, vatansızlıkla da yüz yüze kalacağız. Bu nedenle ikiyüzlü politikalarla toplumu aldatıp, yok oluşa sürükleyen bu işbirlikçileri toplumun başından atmak kaçınılmazdır.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.