1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTÖS GENEL SEKRETERİ ELCİL’DEN “YEREL SEÇİMLER İPTAL EDİLSİN” ÇAĞRISI
KTÖS GENEL SEKRETERİ ELCİL’DEN “YEREL SEÇİMLER İPTAL EDİLSİN” ÇAĞRISI

KTÖS GENEL SEKRETERİ ELCİL’DEN “YEREL SEÇİMLER İPTAL EDİLSİN” ÇAĞRISI

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun ve bazı çevrelerin ...

A+A-

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun ve bazı çevrelerin “Haziran’a kadar çözüm olacak” yönünde mesajlar verdiğini söyleyerek, “Eroğlu’nu samimiyetini ispatlamaya davet ederiz. Eğer çözüme bu kadar yakınsak, 29 Haziran’da yapılacak yerel seçimleri erteleyin” dedi.

Elcil, yaptığı yazılı açıklamada, çözüm karşıtı bazı ayrılıkçı çevrelerin bugün çözümü savunduğunu; bunun Türkiye’nin talimatları ve telkinleriyle olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın bazı açıklamalarını eleştiren Şener Elcil, Eroğlu’nun yerel seçimler için Demokrat Parti Ulusal Güçler  ile Ulusal Birlik Partisi’ni bir araya getirdiğini, bunu çözümsüzlük konusunda ittifak yaratmak için yaptığını öne sürdü.

Elcil, “Her fırsatta Haziran ayına kadar bir çözüm olacağından bahseden ve bu konuda Rum tarafını suçlayan Sayın Eroğlu’nu bu samimiyetini ispatlamaya davet ederiz. Eğer çözüme bu kadar yakın isek o zaman 29 Haziran tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri erteleyin...“ ifadelerini de kullandı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.