1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. KTSO İLE TELSİM ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
KTSO İLE TELSİM ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

KTSO İLE TELSİM ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) ile KKTC Telsim arasında iletişim, cihaz ve sosyal sorumluluk projelerini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

PROTOKOL; KONUŞMA, MESAJLAŞMA, İNTERNET VE CİHAZ ALIMI GİBİ BİRÇOK ALANDA İNDİRİM VE AVANTAJLI PAKETLER İÇERİYOR

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) ile KKTC Telsim arasında iletişim, cihaz ve sosyal sorumluluk projelerini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

KTSO’dan verilen bilgiye göre, bugün KTSO’da imzalanan protokole, oda adına Başkan Ali Çıralı, KKTC Telsim adına ise Genel Müdür Yardımcısı  Fevzi Tanpınar imza koydu.

Protokol, odaya üye sanayicilere konuşma, mesajlaşma, internet ve cihaz alımı gibi birçok alanda indirim ve avantajlı paketler içeriyor.

Protokol ayrıca, her iki kurumun birlikte organize edeceği eğitim ve sosyal sorumluluk projelerini de kapsıyor. Protokolün içeriğiyle ilgili daha geniş bilgi odadan alınabilecek.

ÇIRALI

İmza töreninde ilk konuşmayı yapan KTSO Başkanı Ali Çıralı, protokolle oda üyelerine çok avantajlı paketler sunulacağına dikkat çekerek, “Bu bir tür sanayi tarifesi olacak. Tamamen bizlere özel. Telsim ile her zaman iyi işbirliklerimiz, ortak etkinliklerimiz oldu. Bu protokolle bunu daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Hayırlısı olsun” dedi.

TANPINAR

KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da, odanın kendileri için önemli bir kurum olduğunu ifade etti.

Tanpınar, bu işbirliğine büyük önem verdiklerine işaret ederek, “Ülkemiz şartlarında sanayicilerimizin yaşadığı sıkıntılar bilinmektedir. Biz de kurum olarak bir nebze olsun sanayicimize imkan sunmak istedik. Cihaz ve iletişimde birçok imkanlar protokolde mevcut. Bunun yanında ortak sosyal sorumluluk ve eğitim konularında işbirliği de protokol kapsamındadır. Hayırlı uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.