1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KTTO’DA BAYİİ VE BÖLGESEL EKİP YÖNETİMİ EĞİTİMİNE KAYITLAR DEVAM EDİYOR
KTTO’DA BAYİİ VE BÖLGESEL EKİP YÖNETİMİ EĞİTİMİNE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

KTTO’DA BAYİİ VE BÖLGESEL EKİP YÖNETİMİ EĞİTİMİNE KAYITLAR DEVAM EDİYOR

KTTO Proje Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından 13 Aralık 2014, Cumartesi günü “ Distrübütör, Bayii ve Bölgesel Ekip Yönetimi ” konulu eğitim 09.30 – 17.00 saatleri arasında KTTO Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

A+A-

 

Distrübütör, Bayii ve Bölgesel Ekip Yönetimi eğitimi KREDO Muhasebe ve Danışmanlık eğitmenlerinden Yrd. Doç. Dr. Yonca Tomaç Tunç tarafından verilecek. Eğitim sonunda katılımcılar “ Vizyon- misyon çalışması, Küçük işletmelerde verimlilik ve başarı alanları, Bölgesel hizmet kalitesindeki farklılık, Ana şirket entegrasyonu ve getirileri, Bölgesel satışta etkinliği sağlama, Küçük işletmelerdeki yönetimde değişim dinamikleri, iletişim becerileri ve liderlik yaklaşımı, etkin perdonel performans yönetimi ve Motivasyon” konularında bilgi sahibi olacak.

Eğitim için kayıtlar 12 Aralık 2014, Cuma gününe kadar alınacak olup, eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

KTTO Proje Eğitim ve Araştırma Merkezi’nin düzenlemekte olduğu eğitimlerle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyen katılımcılar Seran Tahiroğlu’na 0392 228 36 45 numaralı telefondan (dahili 4) ve/veya stahiroglu@ktto.net adresinden ulaşabilecekler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.