1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜCÜK YAŞINDA KOCAMAN BİR KALBİ VAR...
KÜÇÜCÜK YAŞINDA KOCAMAN BİR KALBİ VAR...

KÜÇÜCÜK YAŞINDA KOCAMAN BİR KALBİ VAR...

KKTC'yi duygulandıran çocuk...

A+A-

Kanser Hastaları Yardım Derneği'ne 6 yaşındaki Kardelen İlkin'den anlamlı bağış. Derneğin Nur Kuaför öncülüğünde yürüttüğü saç toplama kampanyasına minik Kardelen 6 yıl boyunca uzattığı saçlarını bağışladı.  Kanser Hastalarına Yardım Derneği minik  Kardelenin bu örnek davranışına bir plaketle karşılık verdi.  

Engin Sevim: Peruklarda kullanılacak

Kanser Hastaları Yardım Derneği Proje Koordinatörü

Anlamlı bağışı Yeni Bakış'a değerlendiren  Kanser Hastaları Yardım Derneği Proje Koordinatörü Engin Sevim "Bizler yaklaşık bir buçuk sene önce bu kampanyayı Nur Kuaför önderliğinde başlatmış bulunmaktayız. Nur hanım bizim gönüllülerden  topladığımız saçları  peruk haline getiriyor. Neden böyle bir şeye karar verdik? Çünkü kanser hastalığıyla mücadele sürecinde  hastalarımızın  aldığı ilaçlar nedeniyle saçları dökülüyor. Bu saçlar bir daha çıkmayacak diye bir şey yoktur, fakat tedavi sürecinde insanlar eski görünümlerini yakalayabilmek için bu gönüllü saçlardan elde ettiğimiz peruklar kullanılıyor” dedi.

Sertaç İlkin:

Kardelenin babası

Kardelen'in babası Sertaç İlkin de küçük kızının yaptığı bağışla ilgili olarak böylesi bir kampanyaya destek verdikleri için aile olarak son derece mutlu olduklarını söyledi. İlkin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kızımızın saçları uzamıştı ve bizde kesmeye karar verdik. Bir gün Kardelen'in teyzesi bize bu kampanyadan bahsetti. Biz de onun öncülüğünde bu kampanyaya destek olmak istedik. Kardelen'in  saçlarını kestik ve buraya bağış yaptık çok mutluyuz".

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.