1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜK ARDA 25 GÜNDÜR ANNESİZ!
KÜÇÜK ARDA 25 GÜNDÜR ANNESİZ!

KÜÇÜK ARDA 25 GÜNDÜR ANNESİZ!

Polis, her yerde baba Erdem Çelebi’yi ararken, anne Selen Tipon ise 25 gündür evlat hasreti çekiyor.

A+A-

Babası tarafından annesinden alınan ve halen geri getirilmeyen Arda Çelebi 25 gündür aranıyor… Babası tarafından kaçırıldığı ileri sürülen Küçük Arda’nın babaannesi Zehra Çelebi ve dede Ahmet Çelebi ile birlikte kaldığı öğrenildi. Polis, her yerde baba Erdem Çelebi’yi ararken, anne Selen Tipon ise 25 gündür evlat hasreti çekiyor.

Selen Tipon’un Avukatı Ayşe Sandallı meseleyle ilgili hukuksal sürecin başlatıldığını, baba Erdem Çelebi hakkında tutuklatma emri çıkarıldığını söyledi. Sandallı, Erdem Çelebi’nin hem kendisini hem de eski eşini ‘ölümle’ tehdit ettiğini ileri sürdü

Selen Tipon, çocuğunun babaannesi ve dedesine şöyle seslendi: “24 gün oldu çocuğum hala sizde. Zehra hanim, siz bir annesiniz ve bana telefonda ‘biz Arda’ya annesizliği hissettirmeyeceğiz’ dediniz. Sizin oğlunuz cezaevine girdiğinde siz bir defa gitmediniz ziyaretine ama ben sırf yalnız olmasın diye her gün gittim. Ama siz oğlumu benden ayırmak için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz. Oğlunuz kemiklerimi kırdı, gözüme yumruk attığında gözüm şişti ve siz hala bana ‘geri dönmezsen çocuğunu göremezsin’ diye beni tehdit ediyorsunuz. Siz nasıl ana babasınız hala oğlunuzun suçuna yardım ediyorsunuz?”

Yd

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.