1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜK ARDA’DAN HALEN HABER YOK!
KÜÇÜK ARDA’DAN HALEN HABER YOK!

KÜÇÜK ARDA’DAN HALEN HABER YOK!

Öz babası tarafından annesinden alınarak bir daha geri getirilemeyen 18 aylık Arda Çelebi, halen kayıp…

A+A-

Anne Selen Tipon, facebook paylaşım sitesinden isyan etti: “Vicdanlı olsunlar artık. Çocuğuma yazık günah… Geçen seferkinde çocuğum ne kadar etkilenmişti. Haftalarca çocuk kendine gelemedi. Bana hep tepkiliydi ‘neden verdin?’ der gibi. Yazıktır o çocuğa. Umarım ilerde psikolojik kalıcı şeyler olmaz. Yaşananlar hep önünde oldu ve çocuğum yüksek sesten bile etkilenir oldu. Ama maalesef bu anlayabilecek kapasitede bir babası yok”

 

Öz babası tarafından annesinden alınarak bir daha geri getirilemeyen 18 aylık Arda Çelebi, halen kayıp…

Arda Çelebi halen aranıyor… Öz babası tarafından annesinden alınarak bir daha geri getirilemeyen 18 aylık Arda Çelebi, halen bulunamadı. Annesi ve babası ayrı olan Arda, 11 gün önce mahkemenin tayin ettiği saatte, babası Erdem Çelebi tarafından alınarak geri getirilmedi. 11 gündür annesi tarafından internet ve basın yoluyla aranan Küçük Arda’nın halen izine rastlanmadı. Polis Basın Subaylığı, Arda Çelebi’nin her yerde aranmaya devam ettiğini, henüz kendilerine bir bilgi ulaşmadığını aktardı.
Anne Selen Tipon, facebook üzerinden isyan etti: “Vicdanlı olsunlar artık. Çocuğuma yazık günah. Geçen seferkinde çocuğum ne kadar etkilenmişti haftalarca çocuk kendine gelemedi. Umarım ilerde psikolojik kalıcı şeyler olmaz”

Anne her yerde oğlunu arıyor
Anne Selen Tipon’un bir gazeteye verdiği demeçte, oğlu Arda Çelebi’nin 10 gün önce babası tarafından götürüldüğünü, bir daha da geri getirmediğini söylemişti. Oğlunun babası Erdem Çelebi tarafından Pile’ye kaçırıldığı şüphesinde olan Selen Tipon, polise ve mahkemeye başvurduğunu dile getirmişti. Facebook paylaşım sitesinde de oğlunun resimlerini paylaşarak, kayıp olduğunu duyuran anne Tipon, oğlunu görenlerin kendisine haber vermelerini istemişti.
Anne Selen Tipon’un 1 Eylül günü Facebook adresinden oğlunun kaybolduğunu duyurmuştu.

Anne, isyan etti
Anne Selen Tipon önceki gün Facebook’ta şunları paylaştı:
“Vicdanlı olsunlar artık. Çocuğuma yazık günah… Geçen seferkinde çocuğum ne kadar etkilenmişti. Haftalarca çocuk kendine gelemedi. Bana hep tepkiliydi ‘neden verdin?’ der gibi. Yazıktır o çocuğa. Umarım ilerde psikolojik kalıcı şeyler olmaz. Yaşananlar hep önünde oldu ve çocuğum yüksek sesten bile etkilenir oldu. Ama maalesef bu anlayabilecek kapasitede bir babası yok.”

YENİDÜZEN (Özel)

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.