1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜK: “GÖRÜŞMEMİZ GAYET OLUMLU BİR HAVADA GEÇTİ...''
KÜÇÜK: “GÖRÜŞMEMİZ GAYET OLUMLU BİR HAVADA GEÇTİ...''

KÜÇÜK: “GÖRÜŞMEMİZ GAYET OLUMLU BİR HAVADA GEÇTİ...''

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında Meclis’teki siyasi partilerin yetkilileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Eroğlu, günün ikinci görüşmesinde, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük ve beraberindeki heyetle bir

A+A-

EROĞLU İKİNCİ GÖRÜŞMESİNDE UBP GENEL BAŞKANI KÜÇÜK VE HEYETİYLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında Meclis’teki siyasi partilerin yetkilileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Eroğlu, günün ikinci görüşmesinde, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı’nda saat 11.00’de başlayan görüşmede, Küçük’e, UBP Genel Sekreteri Necdet Numan, Milletvekilleri Nazım Çavuşoğlu ve Hüseyin Özgürgün eşlik ediyor.

KÜÇÜK: “GÖRÜŞMEMİZ GAYET OLUMLU BİR HAVADA GEÇTİ... YASALAR VE TEAMÜLLER GEREĞİ BU GÖRÜŞMELERİ YAPMAMIZ GEREKİYOR”

Hükümet kurma çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun UBP yetkilileriyle gerçekleştirdiği görüşme tamamlandı.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından UBP Genel Başkanı İrsen Küçük açıklama yaparak, Cumhurbaşkanı Eroğlu’yla görüşmelerinin gayet olumlu bir havada geçtiğini; yasalar ve teamüller gereği bu görüşmeleri yapmaları gerektiğini belirtti.

Milletvekilliği erken genel seçiminde seçilen milletvekillerinin dün yemin ederek görevlerine başladıklarını anımsatan Küçük, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun da bugün hükümet kurulması amacıyla teamüller gereği, en çok milletvekili olan partiden başlayarak görüşme yaptığını söyledi.

Küçük, dün partisinin yetkili organlarıyla muhtemel hükümet modelleri üzerinde görüşme yaptıklarını,  yeni seçilenlerle de görüştüklerini ve parti yönetim kurlunu topladıklarını anlatarak, “yetkili organlarımız da yeni oluşan parlamento çerçevesinde hükümet çalışmaları konusunda bize yetki verdi” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.