1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. KÜÇÜK İDDİALI KONUŞTU!
KÜÇÜK İDDİALI KONUŞTU!

KÜÇÜK İDDİALI KONUŞTU!

Anamuhalefet Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı İrsen Küçük, erken genel seçimlerde yeniden iktidara geleceklerini söyledi.

A+A-

UBP, Güzelyurt Belediye Parkı’nda düzenlediği etkinlikte Güzelyurt Milletvekili adaylarını tanıttı.

Küçük, etkinlikte yaptığı konuşmada, 28 Temmuz 2013 tarihinde sandıklar açıldığında, o günün UBP’nin yeniden iktidara geliş günü olacağını söyledi. Küçük, “Seçimlere giderken, diğer bölgelerimizde olduğu gibi Güzelyurt’ta da halkın UBP’yi yeniden iktidara taşıyacağının sinyalleri net bir şekilde görülmektedir” dedi.

İrsen Küçük, “Biz halkımızın nabzını iyi tutarak yeni kadrolarımızla ve deneyimli arkadaşlarımızla yola çıktık. Halkımız bize güvenmektedir. Tanıtım törenlerimize halkımızın yoğun katılımı da UBP’yi yeniden iktidara taşıyacakları kararlılığını göstermektedir” dedi.

Küçük, “Ülkemiz ve partimiz üzerinde bazı oyunlar oynanmaktadır. Kurultayımız süresince partimiz içten çalkalandırmaya çalışılmış ve bir yerlere götürülmek istenmiştir. Siz UBP’liler buna engel oldunuz ve bana iki kez güvenoyu verdiniz. Bunun için de sizlere bir kez daha teşekkür ederim” ifadesini kullandı. Küçük, UBP'den ayrılarak DP'ye geçen 8 milletvekili için de, “Aramızdan ayrılarak rakip partilerle anlaşarak hükümetimizi düşürmüş, UBP'ye ihanet etmişlerdir. Bu ihanetlerinin bedelini halk kendilerine sandıklarda ödetecektir” dedi.

 

Kıbrıs

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.