1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜK İLAYDA'NIN CENAZESİNDE KAVGA
KÜÇÜK İLAYDA'NIN CENAZESİNDE KAVGA

KÜÇÜK İLAYDA'NIN CENAZESİNDE KAVGA

2014 yılına dakikalar kala Girne’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 9 yaşındaki İlayda Özyıldız, dün son yolculuğuna uğurlandı

A+A-

BABASINA GİDEMEDİ: Girne’den Lefkoşa’ya 2014 yılını babası ile karşılamak için yola çıkan 9 yaşındaki İlayda Özyıldız trafik kurbanı oldu. Annesinin yönetimindeki FS 902 plakalı aracın kaza yapması ile araçtan savrulan talihsiz çocuk olay yerinde hayatını kaybetti

ALKOL VE SÜRAT İDDİASI: Dün Lefkoşa Kabristanlığı’nda son yolculuğuna uğurlanan 9 yaşındaki İlayda Özyıldız’ın baba tarafı anneye öfke saçtı. Cenazede eski eşinin aile ve yakınları tarafından kızının ölümü ile suçlanan anne Fatma Çağlar’ın alkollü ve süratli olduğunu iddia eden aile yakınları büyük tepki gösterdi

CENAZEDE KAVGA ÇIKTI: 2014 yılına dakikalar kala geçirmiş oldukları trafik kazasında 9 yaşındaki kızının cenazesine gelen anne Fatma Çağlar’a eski eşinin yakınları saldırdı. Cenaze namazının kılındığı sırada eski eşinin ailesi tarafından saldırıya uğrayan anneyi kimse kızının tabutundan alamadı

Yılbaşına dakikalar kala önceki gece Girne çevre yolunda meydana gelen korkunç trafik kazasında annesi Fatma Çağlar’ın yönetimindeki FS 902 plakalı araçta yolcu olarak bulunan ve hayatını kaybeden 9 yaşındaki İlayda Özyıldız dün Lefkoşa Kabristanlığı’nda toprağa verildi.

Cenazede feryatlar yürekleri dağlarken, 9 yaşındaki İlayda’nın annesi Fatma Çağlar’a öfke büyüktü. Kızını son yolculuğuna uğurlamak için gelen Fatma Çağlar’a tepki gösteren aile yakınlarını kontrol etmek güç oldu.
9 yaşındaki İlayda Özyıldız dün Lefkoşa İsmail Safa Camisi’nde kılınan öğle namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığı’na defnedildi. 
Babasına gidemedi
Önceki gece 2014’e sayılı dakikalar kala Girne’den Lefkoşa’ya babası Serkan Özyıldız’a gitmek için yola çıkan 9 yaşındaki İlayda yolda annesi ile geçirmiş olduğu trafik kazasının ardından olay yerinde hayatını kaybetti. Aile yakınlarından elde edilen bilgilere göre İlayda’nın anne ve babası 1 yıla yakın bir süre önce boşandı. 30 Aralık tarihinde babasının doğum gününü kutlayan küçük İlayda, 2014 yılını babası ile geçirmek istemişti.

Dün yapılan otopsinin ardından 9 yaşındaki İlayda Özyıldız’ın cenazesini Lefkoşa Hastanesi morgundan dayısı teslim aldı.

Alkol ve sürat iddiası
9 yaşındaki küçük İlayda’nın cenazesinde ise anne Fatma Çağlar’ın alkollü ve süratli olduğunu iddia eden eski eşinin aile yakınları anneye öfke saçtı. Aile yakınlarının iddialarına göre, anne Fatma Çağlar’ın kaza yaptığı gece alkollü olduğunu söyleyen yakınları ise, “Hem süratli dikkatsizdi hem de alkollüydü” dedi.  

“Amcam gitme”
Yeğeni İlayda’yı son yolculuğuna uğurlamak için gelen amcasının gözyaşları ise sel oldu. Küçük yeğenini önceki gün severken dün toprağa veren amcası, “İlaydam nere amcam nişanımda ne güzel olduydun sen, hanımcıktın ah amcam bak babacığına biz ne yaparız şimdi?” diyerek sinir krizi geçirdi. 

Babaanne: Gördüklerim rüya bile olamaz
Torunu İlayda’nın öldüğünü kabullenemeyen babaannesi cenazede kriz geçirdi. Yeni yılı kutlamak için evde torunlarını bekleyen babaannenin feryatları ise herkesi ağlattı. Torununa ağıt yakan babaanne, “Sana gitme demiştim annem, neler yapacaktım ben sana daha öperdim koklardım. Günlüğünü en son yazdıklarını da okudum annem sen bize ne yaptın şimdi böyle? Nasıl kıydılar sana ciğerim yanar bunları rüyamda görsem kabullenmem, bu gördüklerim rüya bile olamaz” diyerek fenalık geçirdi. 

Cenazede kavga çıktı polis geldi
Kızı ile Girne’den Lefkoşa’ya doğru seyrederken kaza yapan anne Fatma Çağlar’da hastaneden çıkarılarak cenazeye getirildi. Kızının tabutunu görünce sinir krizi geçiren anneye eski eşinin yakınları ise öfkeyle saldırdı. Cenaze namazının kılındığı sırada yaşanan kavgada darp edildiği halde anne Fatma Çağlar’ı kızının tabutundan kimse alamadı. Cenazede bir anda ortalık gerginleşince, Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube ekipleri cenaze bitene kadar olası bir kavga veya saldırıya müdahale için bekledi.

“Gitme İlaydam”
Yaklaşık 1 yıl önce boşanan Fatma- Serkan Özyıldız çifti 9 yaşındaki kızları İlayda’yı dün son yolculuğuna uğurladı. Kızlarını kaybeden acılı anne babayı teselli etmek mümkün olmazken, küçük kızlarını toprağa vermek istemeyen anne ve babanın feryatları yürekleri dağladı. Kızını toprağa koymak istemeyen anne Fatma Çağlar, “ İlayda gitme annem ben seni burada bırakamam İlaydam”

Havadis

Kaza Nasıl Olmuştu

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.