1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜK KAYMAKLI TEPKİLİ
KÜÇÜK KAYMAKLI TEPKİLİ

KÜÇÜK KAYMAKLI TEPKİLİ

Küçük Kaymaklı Bölgesi’nde yol kenarlarında biriken çöp ve molozlar bölgede yaşayan vatandaşları rahatsız ediyor

A+A-

Başkent Lefkoşa’da Küçük Kaymaklı Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlar son günlerde yol kenarlarında biriken çöp ve molozlara tepki gösterdi.

Bölgede yaşayan vatandaşlar, biriken çöp ve molozların arasında yılan ve çeşitli haşerelerin bulunduğunu öne sürerek Lefkoşa Türk Belediyesi’nin (LTB) bir an önce konuyla ilgili çalışma yapmasını istedi.

Evlerinin bahçesindeki otları temizleyen vatandaşlar, çıkan otları her zaman yığınlar halinde yol kenarlarına koyduklarını ve belediye ekiplerinin gelip topladıklarını ancak 10 - 15 günden beri hiçbir belediye aracının gelip toplamadığını iddia etti.

Vatandaşların, LTB Temizlik ekiplerini aradıkları, ancak çöp ve moloz toplama aracı bozuk olduğundan temizlenmediğinin kendilerine söylendiğini dile getirdi.

Bir LTB yetkilisi de, yol kenarlarında çöp ve molozların birikmesinin nedeninin temizlik araçlarının arızalı olmasından kaynaklandığını doğruladı.

Yetkili, araya bayram tatilinin girmesinden dolayı gecikme olduğunu ve bu hafta içerisinde araçlarda yaşanan sıkıntının giderileceğini anlattı. Aynı yetkili, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyleyerek bölge halkından anlayış göstermesini istedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.