1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜK KIZIN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ARKADAŞLARINA YOLLADI!
KÜÇÜK KIZIN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ARKADAŞLARINA YOLLADI!

KÜÇÜK KIZIN ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ARKADAŞLARINA YOLLADI!

"Benimle cinsel ilişkiye girmezsen..."

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da “Messenger” üzerinden birçok kadına cinsel içerikli mesaj yolladığı gerekçesiyle tutuklanan Bekir Yiğit’in ardından, internet üzerinden görüntülü olarak konuştuğu küçük kızın çıplak fotoğraflarını çekip Yiğit’e yolladığı tespit edilen Gürkan Nurçin de tutuklandı

Mağusa’da, açtığı sahte Facebook hesabından birçok kadına cinsel içerikli mesaj yollayarak cinsel tacizde bulunan Bekir Yiğit’in ardından, küçük bir kızla “Whatsapp” üzerinden görüntülü olarak konuştuğu sırada gizlice kızın çıplak fotoğraflarını çeken ve arkadaşı Bekir Yiğit’e yollayan Gürkan Nurçin de tespit edilerek tutuklandı. Birçok kadına cinsel tacizde bulunan Bekir Yiğit’in telefonunu incelemeye alan polis, Yiğit’in telefonunda küçük bir kızın çıplak fotoğraflarını tespit etti. 

Polis öncelikle telefonda çıplak fotoğrafları bulunan kıza ardından ise konu fotoğrafları konuşma sırasında gizlice çeken ve Yiğit’e yollayan zanlı Gürkan Nurçin’e ulaştı. Yiğit’in ise sahte Facebook hesabından küçük kıza ulaşıp çıplak fotoğraflarını yayma yönünde şantaj yaparak cinsel ilişkiye girmesi için tehdit ettiği ortaya çıktı. 

Küçük kızın çıplak fotoğraflarını çekerek Yiğit’e yollayan zanlı Gürkan Nurçin, dün “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan dolayı Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhinde 1 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Fotoğrafları başkasına gönderip göndermediği araştırılıyor

Meselenin tahkikat memuru Şükrü Hafız, zanlı Gürkan Nurçin’in 2019 yılı Şubat ayında Mağusa’da 13 yaşındaki kız arkadaşı ile WhatsApp üzerinden çıplak, görüntülü olarak sohbet ederek kızdan habersiz 4 adet fotoğrafını çektiğini ve Bekir Yiğit’e gönderdiğini açıkladı. 

Bekir Yiğit’in “cinsel taciz” suçundan tutuklu bulunduğunu ifade eden Hafız, yürütülen soruşturmada zanlı Bekir Yiğit’in, Gürkan Nurçin’in gönderdiği fotoğraflarla sahte Facebook hesabı üzerinden genç kıza şantaj yapıp tehdit ettiğini açıkladı. Hafız, cep telefonundan yapılan inceleme sonucu Sosyal Hizmet görevlileri eşliğinde kızın ifadesinin alındığını söyleyerek, genç kızın her iki zanlıdan da şikayetçi olduğunu belirtti. 

Zanlı Gürkan Nurçin’in söz konusu fotoğrafları başka şahıslara da gönderip göndermediğinin araştırılması için zanlının da cep telefonuna el konulduğunu belirten Hafız, zanlı Gürkan Nurçin’in 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Gürkan Nurçin’in tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi. Zanlı Gürkan Nurçin ve Bekir Yiğit bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.