1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘KÜÇÜK PROJELER PROGRAMI’
‘KÜÇÜK PROJELER PROGRAMI’

‘KÜÇÜK PROJELER PROGRAMI’

Lefkoşa’da Ledra Palace ara bölgede faaliyet gösteren Dayanışma Evi finansal destek veriyor

A+A-

Lefkoşa’da Ledra Palace ara bölgede faaliyet gösteren Dayanışma Evi (H4C) Küçük Projeler Programı kapsamında işbirliğiyle gerçekleştirilecek yeni inisiyatif, faaliyet ve etkinliklere finansal destek vereceğini duyurdu.

Dayanışma Evi’nden yapılan açıklamaya göre, ana amacı; yenilikçi ve çekici projeler uygulanmasını teşvik etmek olan projenin Dayanışma Evi merkezli gerçekleştirilecek projelere (faaliyetler tümü veya büyük ölçüde Dayanışma Evi çatısı altında) finansal destek vereceğini bildirdi.

Son başvuru tarihi 8 Kasım Cuma saat 17.00 olan projeye rehber ve başvuru formu için Dayanışma Evi web sayfasından; http://www.home4cooperation.info, detaylı bilgi ve başvuru gereksinimleri için ise competition@home4cooperation.info adresi veya  +905488345740 numaralı telefondan yapılabileceği belirtildi.

Açıklamada, küçük ölçekli projeler programı ile ilgili sorulara cevap verilmek üzere ise 11 Ekim Cuma günü saat 09.30 ile 13.00 saatleri arasında BM ara bölge Ledra Palace Oteli karşısındaki Dayanışma Evi’nde yetkililerin hazır bulunacağı belirtildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.