1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KÜÇÜK YUMRUĞUN BÜYÜK HİKAYESİ
KÜÇÜK YUMRUĞUN BÜYÜK HİKAYESİ

KÜÇÜK YUMRUĞUN BÜYÜK HİKAYESİ

KÜÇÜK YUMRUĞUN BÜYÜK HİKAYESİ

A+A-

Liam Fitzgerald adlı 8 yaşındaki çocuğun videosu sanal alemde viral bir şekilde yayılıyor. Videoda Boston Bruins buz hokeyi takımını kenarda bekleyip takımın her elemanını yumrukla selamlayan küçük Liam’ın şirin hali ekrana yansıyor.

8 yaşındaki Liam'ın taraftarı olduğu buz hokeyi takımı Boston Bruins'in 3 gün önceki maçındaki sevimli halleri ve oyuncularla olan samimi iletişimi insanların ilgisini çekmiş olacak ki videosu 2 gün içinde 1,6 miyon kez izlendi.

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

 

Ancak Liam’ın bu mutlu anlarının arkasında kısa hayatına sığdırdığı zorlu bir mücadele yatıyor.

Down sendromlu olan Liam 4 yaşındayken lösemiye yakalandı. 3,5 sene kanserle mücadele ettikten sonra da hastalığı yenmeyi başardı.

EN BÜYÜK TUTKUSU 'BRUINS'

Liam’ın en büyük tutkusu ise tuttuğu takım Boston Bruins. Takımına o kadar bağlı ki 2013 cadılar bayramında kostüm olarak takımın defans oyuncularından Adam Mcquaid’in formasını giymiş. Adam Mcquaid Liam’ın zorlu hikayesini öğrendikten sonra kendisine ve takımına olan büyük sevgisini karşılıksız bırakmamış. Liam'ı geçtiğimiz Şubat ayında maçlarına özel olarak davet etmiş.

Oyuncular da Liam’ın hikayesini öğrendikten sonra ona karşı ellerinden gelen her şeyi yapmış. Liam’ın annesi Christine Fitzgerald takımın oyuncularının oğluna karşı son derece nazik ve yardımsever olduğunu ve korkutucu fiziklerine rağmen gördüğü en nazik insanlar olduğunu dile getirdi.

ntvmsnbc

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.