1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜÇÜK’ÜN 1 MAYIS İŞÇİ VE BAHAR BAYRAMI MESAJI
KÜÇÜK’ÜN 1 MAYIS İŞÇİ VE BAHAR BAYRAMI MESAJI

KÜÇÜK’ÜN 1 MAYIS İŞÇİ VE BAHAR BAYRAMI MESAJI

"TOPLUM OLARAK VERMEMİZ GEREKEN MÜCADELENİN ÜLKENİN DAHA REFAHA ULAŞTIRILMASI OLMASI GEREKİR"

A+A-

Başbakan İrsen Küçük, toplum olarak verilmesi gereken mücadelenin, ülkenin daha refah ve aydınlık yarınlara, tüm sektörleriyle Avrupa ülkeleriyle rekabet edebilir bir ekonomiye ulaştırılması ve hiçbir farklılık gözetmeden halkın birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma içinde bütün olarak yaşam sürdürmesinin sağlaması olması gerektiğini kaydetti.

Başbakan Küçük 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, hükümetlerinin dün olduğu gibi, bugün de çalışan, emek veren ve üretenin yanında olduğunu, olmaya devam edeceğini söyledi.

Ülkenin daha bayındır, daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde, emekçilerin büyük katkısı, alın teri ve emeği olduğuna işaret eden Başbakan İrsen Küçük, ülkede tüm çalışanların devlet için, yarınlarda daha ayakları yere basan bir ekonomi için toplumsal bilinçle çalıştıklarını vurguladı.

Toplumun sağlıklı gelişimi için en önemli öğelerden olan emeğin hak ettiğini almasının, çağdaş ve  medeni olmanın bir önkoşulu olduğuna dikkat çeken Başbakan Küçük şöyle devam etti:

“Ülkemizde 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı,  adına yaraşır bir şekilde, dostluk ve dayanışma günü olarak kutlanacaktır. İçinde bulunduğumuz çağdaş dünya koşullarında bu bayramın sınıf ve çatışma kültürünün bir unsuru yapılmadan, sadece güzelliklerin yaşanacağı bir gün olmasını dilerim.”

“HEM HALKA, HEM TÜM İŞÇİ VE EMEKÇİLERE KUTLU OLSUN”

Tüm dünyada işçilerinin birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlanan  “1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramı”nın pek çok ülkede olduğu gibi, ülkede de birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olduğunu ifade eden Başbakan İrsen Küçük, “Ülkemizdeki çalışma yaşamı için büyük değer taşıyan bu anlamlı gün, hem halkımıza hem de tüm işçi ve emekçilerimize kutlu olsun” dedi.

Başbakan Küçük mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Hükümet olarak, ekonominin bel kemiği olan işçi, emekçi ve tüm çalışanlarımızın daha iyi çalışma ortamlarında çalışabilmeleri ve yaşam standartlarının dünya seviyesinde, daha iyi düzeylere getirilebilmesi amacıyla ve uluslararası koşullarda bir çalışma yaşamı oluşturulması yönünde gayretlerimiz devam etmektedir.   Şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin her yanında çalışan ve emek veren tüm çalışanların ve halkımızın 1 Mayıs İşçi ve Bahar Bayramını kutlar, herkesin dostluk ve dayanışma içinde güzel bir gün geçirmesi temennisi ile saygılar sunarım.”

Kaynak:TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.