1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Küfür tazminatıyla...
Küfür tazminatıyla...

Küfür tazminatıyla...

Haluk Levent küfür tazminatıyla...

A+A-

Oğluna pantolon alamadığı için intihar eden baba ile ilgili attığı tweetlerden dolayı linç edilen Haluk Levent, küfür ve hakaret edenlere dava açtıklarını ve alacakları tazminatla da, kurban bayramında denizden yüzerek kaçan ineği Ferdinand'a ahır yapacaklarını söyledi.

Haluk Levent, oğluna pantolon alamadığı için intihar eden ve Türkiye'yi şoke eden İsmail Devrim ile ilgili attığı tweet'lerin ardından lince uğramış, birtakım medya mensupları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından da CIA'ye çalıştığı yönünde ithamlarla karşı karşıya kalmıştı.

"KAZANACAĞIMIZ TAZMİNATLA FERDİNAND'A AHIR YAPACAĞIZ"

Bu gelişmelerin ardından bir açıklama yapan Levent, AHBAP'taki başkanlık görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Bu sabah yaptığı açıklamayla başkanlığı bırakma kararından dönen Haluk Levent, kendisine hakaret ve küfür edenlere, twitterdan yaptığı ilginç açıklamayla mahkeme yolunu gösterdi. Levent'in davadan kazanacakları para ile, kurban bayramında denizden yüzerek kaçan inek (Ferdinand) için ahır yapacaklarını söyledi. Takipçilere yine tebessüm ettiren Levent, attığı tweetle gündeme oturmayı başardı.

--3744935.jpeg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.