1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KUĞULU PARK OPERASYONUNDA GÖZ ALTINA ALINMIŞTI!
KUĞULU PARK OPERASYONUNDA GÖZ ALTINA ALINMIŞTI!

KUĞULU PARK OPERASYONUNDA GÖZ ALTINA ALINMIŞTI!

Mahkemeye çıkarıldı...

A+A-

Tutuksuz yargılanacak!

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi tarafından hafta sonu Kuğulu parkta yapmış olduğu operasyonda uyuşturucu madde ile tespit edilerek gözaltına alınan zanlı K.E tutukluluk süresinin dolması üzerine dün teminat talebiyle yeniden yargıç huzuruna çıkarıldı.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Erkan Karam, mahkemedeki ifadesinde, alınan 3 günlük tutukluluk süresinde zanlının polise gönüllü ifade verdiğini ve suçunu itiraf ettiğini kaydetti. Soruşturmanın tamamlandığını söyleyen polis çavuşu Karam, zanlının ileride davalarında hazır bulunmasını sağlamak için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen teminat duruşmasında zanlının ileride davalarında hazır olmasını sağlamak için yurt dışına çıkışını yasaklayarak, KKTC vatandaşı 1 kişinin imzalayacağı 30 Bin TL'lik kefalet senedi ile serbest bırakılmasına emir verdi. Mahkemenin teminat şartlarını yerine getiren K.E, ileride yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.