1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜLOTUNDA GETİRDİ!
KÜLOTUNDA GETİRDİ!

KÜLOTUNDA GETİRDİ!

Eşiyle birlikte balayı için KKTC’ye geldi ancak...

A+A-

 

Eşiyle birlikte balayı yapmak için KKTC’ye gelen, ancak tasarrufunda 1 gram Hint keneviri ve bir miktar beyaz toz bulunması üzerine tutuklanan Ş.S dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli Polis Çavuşu Metin Düzener, bulguları aktardı. Düzener, zanlı Ş.S’nin 18 Ağustos saat 10.55’te, KKTC’ye giriş yapmak isterken narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada, zanlının giymekte olduğu külotu içerisinde beyaz renk kâğıt içerisine sarılı yaklaşık 1 gram Hint keneviri ve bir miktar henüz ne olduğu tespit edilemeyen toz bulunduğunu söyledi.

“Migren hastasıyım, uyumamak için kullanıyorum”

Meseleyle ilgili zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini söyleyen Düzener, zanlı aleyhine yürütülen soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirterek 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti. Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı Ş.S ileri derece migren hastası olduğunu, kullandığı ilaçların kendisinde uykuya yol açtığını belirterek, uyanık kalması için hapları bırakıp Hint keneviri kullanmaya başladığını iddia etti.

“Sınır dışı edin…”

Zanlı ayrıca ülkemize eşiyle balayı yapmak için geldiğini, bir suç işlediğini bilmediğini, mümkünse sınır dışı edilmek istediğini söyledi.

Yargıç Meltem Dündar zanlının sağlık durumunun kontrol edilmesi için doktor kontrolünden geçirilmesine ve tahkikat maksatlı 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.