1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜLOTUNDAN BAKIN NE ÇIKTI!
KÜLOTUNDAN BAKIN NE ÇIKTI!

KÜLOTUNDAN BAKIN NE ÇIKTI!

Birinin külotunda...

A+A-

 

Ercan’dan önceki gün ülkemize giriş yapmak isteyen ve narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucunda üzerlerinde arama yapılan zanlıların, tasarruflarında uyuşturucu madde bulunması nedeniyle tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldılar.

 

 

Ercan’dan önceki gün ülkemize giriş yapmak isteyen ve narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucunda üzerlerinde arama yapılan Mehmet Emin Açıkyol ile Murat Kantarcı, tasarruflarında uyuşturucu madde bulunması nedeniyle tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldılar.

Birinin külotunda, birinin ayakkabısında

Mahkemede mesele hakkında şahadet veren Polis Çavuşu Ali Gürkut, zanlılar Mehmet Emin Açıkyol ile Murat Kantarcı’nın “kanunsuz uyuşturucu madde Hint keneviri ithal ve tasarruf” suçundan methaldar olduklarını söyledi.

Külot içinde saklamış

Zanlı Mehmet Emin Açıkyol’un üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu ayakkabısı içerisinde yaklaşık 2 gram, zanlı Murat Kantarcı’nın ise üzerinde yapılan aramada giymekte olduğu külotu içerisinde yaklaşık 15 gram Hint keneviri bulunduğunu anlatan Gürkut, zanlılar aleyhine başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu, alınan emarelerin tahlile gönderildiğini ve neticelerinin beklendiğini belirterek, zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

3 gün tutukluluk

Huzurunda verilen şahadet üzerine zanlıların soruşturma maksatlı ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmalarının elzem olduğu kanısına vardığını belirten Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu, bu yönde emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.