1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KUMARDA ÇALDI, KUMARDA HARCADI!
KUMARDA ÇALDI, KUMARDA HARCADI!

KUMARDA ÇALDI, KUMARDA HARCADI!

Kumarhanede çaldı, kumarda harcadı

A+A-

Girne’de bir kumarhanede oyun oynayan kadının cüzdanını çalan Sinan Kör’le ilgili tahkikat tamamlandı

Elmas TOKAY

Girne’de faaliyet gösteren bir kumarhanede oyun oynayan bir kadının içerisinde 600 TL ve 400 ABD Doları nakit para bulunan cüzdanı çalan Sinan Kör’le ilgili polis soruşturması tamamlandı. Zanlı Kör, dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve davaları görüşülünceye kadar mahkeme emriyle davaları görüşülünceye kadar cezaevine gönderildi.

Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu’nun huzurunda görüşülen davada iddia makamı, Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Polis Memuru Metin Zeytincioğlu’nu tanık olarak dinletti.

Zeytincioğlu, bölgede bulunan diğer kumarhanelerin güvenlik kameralarını incelediklerini ve zanlının 2 farklı yerde sirkat ettiği paraları harcadığını tespit ettiklerini kaydetti. Bu aşamada soruşturmanın tamamlandığını kaydeden Zeytincioğlu, zanlının ülkede turist statüsünde bulunduğunu ve davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Mesut Mesutoğlu, sunulan şahadeti dikkate alarak zanlı Sinan Kör’ün, davaları görüşülünceye kadar 15 günü geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine karar verdi.

Kıbrıs Gazetesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.