1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KÜME DÜŞECEK SON TAKIM BELLİ OLUYOR!
KÜME DÜŞECEK SON TAKIM BELLİ OLUYOR!

KÜME DÜŞECEK SON TAKIM BELLİ OLUYOR!

Düşme hattındaki takımlar için kritik gün! Mersin İdman Yurdu ve Orduspor’dan sonra küme düşecek son takım belli olacak.

A+A-

Süper Lig’de bugün yapılacak maçların ardından Mersin İdman Yurdu ve Orduspor’dan sonra küme düşecek son takım belli olacak. 2012-2013 sezonunun 34. ve final haftasına İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kardemir Karabükspor ve Akhisar Belediyespor küme düşme endişesiyle giriyor.

 

İBB-Kasımpaşa, K.Karabükspor-Fenerbahçe ve Orduspor-Akhisar mücadelelerinin ardından küme düşecek üçüncü takım da belli olacak.

İstanbul temsilcisi, tehlike hattındaki en sıkıntılı ekip. En rahatı ise Akhisar. Olası küme düşme hesapları şu şekilde: Üç takım da maçlarını kazanır ya da berabere bitirirse Belediye küme düşecek. Lacivert-Turunculular K.Paşa’yı yener, Karadeniz ekibi de Fenerbahçe’ye puan kaybederse Karabükspor alt ligin yolunu tutacak.

İBB berabere kalır, Kardemir yenilirse; ikili averajlar nedeniyle Büyükşehir Belediyespor düşer. Akhisar, Orduspor’dan 1 puan alması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Ege temsilcisi rakibine kaybeder ve İBB ile Karabükspor da haftayı 3 puanla kapatırsa Akhisar, lige veda edecek. Akhisar, İBB ile puanları aynı olmasına karşın ikili averajla rakibin gerisinde kaldığından küme düşecek.

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.