1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KUNDAKÇILAR 8 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!
KUNDAKÇILAR 8 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

KUNDAKÇILAR 8 GÜN DAHA TUTUKLU KALACAK!

Avukat Tekin Söylemez’e ait “Söylemez Hukuk Bürosu”nun kundaklanması olayıyla ilgili,

A+A-

Kundakçılar 8 gün daha tutuklu kalacak

Lefkoşa’da, Avukat Tekin Söylemez’e ait “Söylemez Hukuk Bürosu”nun kundaklanması olayıyla ilgili hafta sonu tutuklanan Ali Yalçınkaya ve Mustafa Türkkal aleyhine polisin başlatmış olduğu soruşturma devam ediyor. Alınan 2 günlük tutukluluk süresi dolan zanlılar dün ek tutukluluk talebiyle yeniden yargı huzuruna çıkarıldı. 

Gönüllü ifade verdiler

Lefkoşa Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube Amirliği'nde görevli polis çavuşu Durmuş  Esentan, zanlıların Tekin Söylemez’e ait ofisin pencere camını taş ile kırarak hasara uğrattıklarını ve ardından da ofisi ateşe verdikleri yönünde gönüllü ifade verdiklerini anlattı. Esentan, soruşturmanın devam ettiğini ve olayla bağlantılı aranan kişilerin olduğuna dikkat çekti. 

15 kişiden daha ifade alınacak

Polis çavuşu Durmuş Esentan, alınan 2 günlük tutukluluk süresinde birçok kişinin ifadesine başvurulduğunu ve 15 kişinin daha ifadesi alınması gerektiğini söyleyerek zanlıların 8 gün daha poliste tutuklu kalamarlı talebinde bulundu.

Yargıç Gökhan Asafoğulları huzurunda görüşülen ek tutukluluk duruşmasında zanlıların soruşturma amaçlı 8 gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.