1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KUNDAKLAMA ZANLISI SORGULANIP BIRAKILDI
KUNDAKLAMA ZANLISI SORGULANIP BIRAKILDI

KUNDAKLAMA ZANLISI SORGULANIP BIRAKILDI

Kundaklama zanlısı sorgulanıp bırakıldı

A+A-

Emine UYSAL

Lefkoşa'da eş zamanlı gerçekleşen üç kundaklama olayıyla ilgili polisin adını tespit edip, aranan şahıs ilan ettiği ve önceki gün adaya giriş yaparken gözaltına aldığı Atay Sıkbaş, sorgulanıp serbest bırakıldı.

Polis, hem kundaklama olayını azmettireni, hem de kundaklama zanlılarının adını saptadığım açıklamıştı. Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube ve Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri aranan zanlılardan biri olan ve havaalanında gözaltına alman Atay Sıkbaş'ı dün sorguladı.

Sıkbaş, sorgulamanın ardından polisten ayrıldı. Kundaklama olaylarının ardından ilk olarak zanlı Bülent Gezer, "Kundaklama" ve "Kasti hasar" suçlamasıyla tutuklanmış ve yargılanmak üzere teminatla serbest bırakılmıştı.

Lefkoşa'da 25 aracı kundakladılar

Başkent Lefkoşa'da, 19 Şubat'ta, saat 00.50'de kameralardan adı tespit edilen ancak yakalanamayan 6 şüpheli, ‘’King Autos" ve "Opel Plaza"ya ait toplam 25 aracı kundaklamaktan aranıyor. Saldırganlar ayrıca, "Özmerhan Finans"ın binasının giriş kapısını da yanıcı madde döküp ateşe vermişti.

Mağusa'da iki ciddi kundaklama

Öte yandan, Gazimağusa'da 24 Şubat'ta, saat 01.30'da, Börke Kaşif e ait Reflex Team Ltd'nin şantiyesinde bulunan dört iş aracı, üzerlerine yanıcı madde dökülerek kundaklanmıştı.

Gazimağusa’da 26 Şubat'ta ise saat 04.00 sıralarında, Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan ve henüz faaliyete geçmemiş olan "Öz Vip Lounge" isimli işyeri, yüzleri maskeli iki şahıs tarafından yanıcı madde dökülerek ateşe verilmişti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.