1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURAL İHLALİ CAN ALACAKTI!
KURAL İHLALİ CAN ALACAKTI!

KURAL İHLALİ CAN ALACAKTI!

Kaza kaçınılmaz oldu!

A+A-

Çevre yolunda süratli ve dikkatsizce seyreden kiralık otomobilin sürücüsü, bir de kırmızı ışık ihlali yapınca kaza kaçınılmaz oldu

Mehmet KARA

Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda, dün sabahın ilk saatlerinde sürat, dikkatsizlik ve kural ihlali kazayı da beraberinde getirdi. 19 yaşındaki genç sürücü, aracıyla kırmızı ışıkta geçince başka bir otomobil ile çarpıştı.

Facianın ucuz atlatıldığı kazada her iki araç büyük hasar görürken, çeşitli yerlerinden yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgilere göre kaza, dün sabah saat 00.10’da Girne-Alsancak Çevre Yolu 2-3 kilometreleri arasında meydana geldi.

19 yaşındaki sürücü Jiyan Edemen, yönetimindeki LT 734 Z kiralık otomobil ile süratli ve dikkatsizce seyrederken bir de kırmızı ışık ihlali yaptı. Otomobil, o esnada tarafına yeşil ışık yandığı için yoluna devam eden Ömer Akkoyun (41) yönetimindeki LY 603 plakalı otomobilin önünü tıkaması sonucu çarpıştı.

Kazada kiralık otomobilin sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Mazlum Güneş (19) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulans ile Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.