1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURALLARA UYMAYA ALIŞAMADIK
KURALLARA UYMAYA ALIŞAMADIK

KURALLARA UYMAYA ALIŞAMADIK

Kurallara uymaya alışamadık

A+A-

Altınbaş trafik ışıklarında tarafına kırmızı yandığı halde yoluna devam etmek isteyen ve sanayi bölgesinden çıkış yapan araçla burun buruna gelen otomobil, diğer sürücülerin kornalı tepkileri üzerine durmak zorunda kaldı.   
 
Derviş BARBAROS

Her yıl trafiğe onlarca can veriyoruz, yaralanıyor sakat kalıyoruz ama kurallara uymayı da bir türlü alışkanlık haline getiremiyoruz.

Yollardaki alt yapı yetersizliği veya araçlardaki beklenilmeyen arızalar bir yana, her gün kural ihlali nedeniyle yurdun birçok yerinde trafik kazası meydana geliyor. Bu kazalara yeni bir tanesinin eklenmesine dün öğle saatlerinde ramak kaldı.

Başkent Lefkoşa’da, Dr. Fazıl Küçük Bulvarı üzerinde, Gönyeli istikametinden gelip, Hamitköy’e doğru giden bir otomobil, Altınbaş trafik ışıklarında tarafına kırmızı yanmasına rağmen durmayarak yoluna devam etmek istedi ve bu sırada tarafına yeşil yandığı için Organize Sanayi Bölgesi yolundan anayola çıkış yapmak isteyen araçların önünü tıkadı. Tali yoldan ana yola ilk çıkış yapan araç, çarpışmaktan son anda kurtulurken, diğer araçlar kural ihlali yapan aracı, kornalarını çalarak uyardı. Yaptığı kural ihlali nedeniyle, trafik kazasıyla burun buruna gelen ve çevredekilerin tepkilerini çeken araç olduğu yerde durmak zorunda kaldı.

Kıbrıs

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.