1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURALLARI YOK SAYIYORLAR
KURALLARI YOK SAYIYORLAR

KURALLARI YOK SAYIYORLAR

Kuralları yok sayıyorlar

A+A-

Devlet Emlak Malzeme Dairesi ile eski Peyak Mağazaları olarak bilinen sıra binaların arasında bulunan yola, gelişi güzel park edilen araçlar, trafiği altüst ediyor

Ceren ÖZBİL

Devlet Emlak Malzeme Dairesi ile eski Peyak Mağazaları olarak bilinen sıra binaların arasında bulunan yola gelişi güzel park edilen araçlar, bu yolu kullanan diğer araçlara ve sürücülerine adeta trafik çilesi çektiriyor.

Posta Dairesi Küçükkaymaklı Şubesi önü ve Asal Şube arkasından başlayarak, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı binasına doğru giden yol üzerinde birçok devlet dairesi, özel iş yeri ve banka şubesi bulunması nedeniyle, buralarda işi olan vatandaşlar park yeri bulamadıkları gerekçesiyle araçlarını gelişi güzel park ediyor. Hal böyle olunca da, bu yolda araç kullanmak tam bir işkenceye dönüşüyor. Yol kenarı, kaldırım, yol içi demeden gelişi güzel park edilen araçlara, ya da yürüyerek gideceği yere ulaşmaya çalışan insanlara çarpmamak ayrı bir çaba gerektiriyor.

Özellikle Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın da aynı istikamette olması nedeniyle, ağır vasıtalar ve büyük araçların da bu yolu kullanıyor olması, hem trafik akışındaki sıkıntıyı, hem de kaza riskini daha da artırıyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.