1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURBAN BAYRAMI MESAJI
KURBAN BAYRAMI MESAJI

KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞBAKAN ÖZKAN YORGANCIOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

A+A-

“SEVGİ, SAYGI VE HOŞGÖRÜYLE HAREKET EDİLİRSE ZORLUKLARI AŞMAK DAHA KOLAY”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bayramların sevgi, saygı, hoşgörüyle yaklaşımın, gelenekleri unutmamanın ve yardımlaşma duygularının öne çıktığı dönemler olduğuna işaret ederek, bu anlayışla hareket edilirse zorlukları aşmanın daha kolay olacağına inandığını vurguladı.

Yorgancıoğlu, yarın başlayacak Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “Ülkemizde koşullar ne olursa olsun Bayramlar birbirimize karşı sevgi, saygı ve hoşgörü ile yaklaşmanın, bu gelenekleri unutmamanın ve yardımlaşma duygularımızı yükseltmenin öne çıktığı dönemlerdir” dedi.

Bu anlayışla hareket edildiği sürece yaşanan zorlukları, ne kadar büyük ve karmaşık olursa olsun, aşmanın daha kolay olacağına inandığını belirten Başbakan Yorgancıoğlu, mesajında “Ülkemizde yaşayanların tümü böyle davrandığı sürece geleceğe daha güvenle bakacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Yorgancıoğlu, halkın Kurban Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde sevdikleriyle birlikte kardeşlik ve yardımlaşma anlayışıyla geçirmelerini dileyerek, halkın bayramın kutladı ve bayramın yeni ve güzel dostluklarla kardeşlikler yaratmasını diledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.