1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURBAN BAYRAMI’NI BURUK ANCAK GELECEĞE UMUTLA BAKARAK KUTLAYACAĞIZ
KURBAN BAYRAMI’NI BURUK ANCAK GELECEĞE UMUTLA BAKARAK KUTLAYACAĞIZ

KURBAN BAYRAMI’NI BURUK ANCAK GELECEĞE UMUTLA BAKARAK KUTLAYACAĞIZ

Özgürgün, Anavatan Türkiye’deki terör olayları nedeniyle

A+A-

 

ÖZGÜRGÜN: “KURBAN BAYRAMI’NI BURUK ANCAK GELECEĞE UMUTLA BAKARAK KUTLAYACAĞIZ”

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, Anavatan Türkiye’deki terör olayları nedeniyle Kurban Bayramı’nı buruk ancak geleceğe umutla ve güvenle bakarak kutlayacaklarını belirterek, Türk Ulusunun ve İslam aleminin bayramını kutladı. 

Özgürgün bugün yayınladığı bayram mesajında, bayramların, milli ve dini duyguların, inançların sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, insanların birbirine daha çok yakınlaşmaya, aileleri, değerleri, yakın çevredekileri sevindirmeye, aradaki bağları güçlendirmeye vesile olan günler olduğunu kaydetti.

Kurban Bayramı’nı kutlarken, bu bayram ruhunun sadece bugünlerle sınırlı kalmadan, her zaman ve her daim olmasını dileyen Özgürgün, mesajında şunları kaydetti:

“Anavatan Türkiye’mizin ocaklarına ateş düşüren terörle karşı karşıya olduğu bugünlerde, Kurban Bayramını buruk ancak geleceğe umutla, güvenle bakarak kutlamaktayız.

Anavatan Türkiye’mizde dış güçlerin de desteği ile bölücü ve yıkıcı emellere kurban edilmeye çalışılan birlik ve bütünlüğümüze sımsıkı sarılmamız, provokasyonlara dikkatle, sağduyuyu kaybetmememiz gerekmektedir. İnancım odur ki Yüce Türk Ulusu milli değerlerine onurla sahip çıkarak bayramlarını karşılayacak ve terör çetelerinin karanlık emellerine asla geçit vermeyecektir.

Türk Milleti sağlam ve emin adımlarla varlığını ve bütünlüğünü koruyacak yüksek erdem ve iradeyi, bayram coşkusunda olduğu gibi sonsuza kadar gösterecektir.

Bu vesile ile gönüllerdeki katılıkların yumuşayacağı vicdanlardaki engellerin kalkacağı ve kardeşliğimizin üzerindeki kara bulutların dağılacağı bir bayram yaşama dileğimi yinelemek isterim.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemin her köşesindeki kardeşlerimin, Yüce Türk Ulusunun ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tüm içtenliğimle kutlar, Allahtan huzur ve güven içinde nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.