1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KÜREĞİN SAPI MAKATINA GİRDİ!
KÜREĞİN SAPI MAKATINA GİRDİ!

KÜREĞİN SAPI MAKATINA GİRDİ!

Küreğin sapı makatına girdi!

A+A-

ABD'nin Ohio eyaleti Canton kentinde akıllara durgunluk veren bir kaza yaşandı.

Acil servis doktorları günlük hayatta görmeye hiç alışık olmadığımız kazalar sonucu yaralananları tedavi ediyor. Tıpkı evinin çatısını tamir ederken düşüp küreğin sapı makatına giren adam gibi...

"BÖYLE BİR KAZA HİÇ GÖRMEDİM"

Discovery kanalında yayınlanan "Acil Servisin Anlatılmamış Hikayeleri" adlı televizyon programına konuşan Dr. Kevin Klauer bu akılalmaz kazayı anlattı: "Hayatımda böyle bir şey görmedim. Meslek hayatım boyunca başıma gelen en zor ve ilginç olaydı. Biz doktorları tıp fakültelerinde makatına kürek sapı girmiş bir hastayı nasıl tedavi edersiniz diye eğitmediler. dolayısıyla takım olarak en doğru yöntemi bulmak zorundaydık."

"ACI İÇİNDE FERYAT EDİYORDU"

Hastanenin acil servisine makatında kürek sapıyla getirilen hasta acı iinde feryat ediyordu. Dr. Klaure hastaya hak vererek şöyle devam etti: "Onu bağırdığı için suçlayamam. Eğer ki benim makatıma kürek sapı girmiş olsaydı ben de acı içinde feryat figan ederdim." Hemen hastayı teşhis eden Dr. Klauer geçen her saniyenin aleyhlerine işlediğini fark etti. Zira hasta çok kan kaybediyordu. Dr. Klauer takım olarak çok zorlandıklarını belirterek, " Eğer küreğin sapı hastanın karaciğer, böbrek ya da başka organına saplanmış olsaydı bir kaç dakika içinde ölebilirdi.Çünkü bu organlar çok sayıda damarlarla besleniyor" dedi.

Çok zorlu dakikalar sonunda küreğin sapı hastanın makatından çıkarıldı. Ve hasta 2 hafta sonra hastaneden taburcu edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.