1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURŞUNLAMA OLAYI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI
KURŞUNLAMA OLAYI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI

KURŞUNLAMA OLAYI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Kurşunlama olayı ile ilgili soruşturma tamamlandı

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Bahçeler’de 28 Mayıs Perşembe günü meydana gelen kurşunlama olayının zanlıları Osman Hordan, Serhat Sonar, Hasan Başkan ve Ahmet Tepeci soruşturmalarının tamamlanmasının ardından dün teminat maksatlı İskele Kaza Mahkemesi’nde Yargıç huzuruna çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran İskele Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube Amirliğinde görevli Polis Müfettiş Muavini Ahmet Tuluhan, zanlılar aleyhinde başlatmış oldukları soruşturmanın tamamlandığını söyledi. Zanlıları suça bağlayıcı delillerin ellerinde bulunduğunu mahkemeye aktaran Tuluhan, zanlıların davaları görüşülünceye kadar Mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Cenkay İnan, zanlılar lehine KKTC vatandaşı muteber 2’şer kişinin 50’şer bin TL kefalet senedi imza etmesi şartı ile zanlıların davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmalarına emir verdi. Yargıç Cenkay İnan ayrıca, zanlı 1 Osman Hordan ile zanlı 3 Hasan Başkan’ın 5’er bin, zanlı 2 Serhat Sonar ile zanlı 4 Ahmet Tepeci’nin ise 10’ar bin TL nakdi kefalet yatırmalarına emir verdi.

Tepeci Gazimağusa’da da teminata çıkarıldı
Zanlılardan Ahmet Tepeci, 28 Mayıs 2015 tarihinde adam öldürmeye teşebbüs ettiği iddiası ile öğleden sonra da Gazimağusa Kaza Mahmekesi’nde teminat duruşmasına çıkarıldı. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis müfettiş muavini Ulaş Ursavaş zanlının 28 Mayıs 2015 tarihinde saat 12.00 raddelerinde Sakarya bölgesinde Hakan Çiğdem’in,  bir şahsı kendisine olan şikayetini geri çekmesi için ikna etmesini istediğini ve Hakan Çiğdem’e “şikayeti geri çektirtmezsen seni öldürürüm” diyerek tehdit ettiğini söyledi. müşteki Hakan Çiğdem’in arabadan inip uzaklaştığı esnada zanlının aracını hızla Hkan Çiğdem’in üzerişne sürdüğünü anlatan Ursavaş, müştekinin son anda durumu fak etmesi ile kendisini can havliyle kaldırıma fırlatarak kurtulduğunu aktardı. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığı belirten Ursavaş, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki Şahadeti dinleyen Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının İskele Kaza Mahkemesi’nde bağlandığı teminat şartlarını da göz önünde bulundurarak KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin 50’şer bin TL’lik şahsi kefaleti ike serbest bırakılmasına emir verdi

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.