1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURŞUNLAMADA VE KUNDAKLAMADA POLİS İZ PEŞİNDE!
KURŞUNLAMADA VE KUNDAKLAMADA POLİS İZ PEŞİNDE!

KURŞUNLAMADA VE KUNDAKLAMADA POLİS İZ PEŞİNDE!

Kurşunlama da kundaklama da ‘meçhul’

A+A-

Lefkoşa Kermiya Bölgesi’nde 8 Mart günü Hüseyin Zabit’e ait Zabit Route Off Licence isimli dükkanın kurşunlanması ardından polis halen olayın faillerini arıyor. 

Kermiya çemberi yanında meydana gelen olayda 9 mm çapında silahla 9 el ateş edilen kuruyemiş dükkanının camları yerle bir olmuştu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerde kamera kayıtlarında siyah renkte bir aracın dükkana ateş ettiği yansırken, söz konusu araç ve kişilere henüz ulaşılamadı. Polisin geniş çaplı soruşturması sürerken, Hüseyin Zabit’in aracını kundaklayan kişilerle ilgili de bir tutuklama meydana gelmedi.

Kundaklama da meçhul

İki ay içerisinde Hüseyin Zabit’e yönelik iki saldırı meydana geldi. İlk saldırı 9 Şubat günü Zabit’e ait FM 060 plakalı salon araca kimliği meçhul şahıslar tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek yakılmıştı. Hüseyin Zabit, olayla ilgili şüphelendiği şahısların isimlerini polise bildirmesine rağmen polis bununla ilgili de şüpheli bir şahıs ele geçiremedi.

Hüseyin Zabit, 8 Mart Cumartesi günü de iş yerinin kurşunlanmasıyla karşı karşıya kaldı. Zabit, dükkanı kapattıktan bir saat sonra olayın meydana geldiğini belirterek, kurşunlama olayının kundaklama işini yapan kişiler tarafından olabileceğini iddia etmişti.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.