1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 'KÜRTAJ DAVASI'NDA BÜYÜK TORPİL!
'KÜRTAJ DAVASI'NDA BÜYÜK TORPİL!

'KÜRTAJ DAVASI'NDA BÜYÜK TORPİL!

Bir gün bile hapiste kalmamış!

A+A-

'Kürtaj Davası'nda torpil mi döndü?

Girne Ağır Ceza Mahkemesi huzurunda görülen, 6 sanıklı kürtaj davası sonrasında kesilen hapislik davasında yine torpilin işlediği öne sürülüyor.

Taner Ulutaş

‘Kürtaj Davası’ olarak gündemde yerini alan ve günlerce tartışmalara neden olan Tunçbilek Sağlık Hizmetleri Ltd.- Ada Hospital’da meydana gelen hamileliğin yasa dışı sonlandırılması vakalarıyla ilgili olarak 5 yıl hapislik cezasına çarptırılan Dr. Fahri Karagözlü’nün hapishane yerine hastanede kaldığı öne sürülüyor.

Fatma Şenol başkanlığında, üye yargıçlar Murat Soytaç ve Seran Bensen’den oluşan Girne Ağır Ceza Mahkemesi huzurunda görülen davada bilindiği üzere Dr. Fahri Karagözlü, Dr. Rasıha Serdaroğlu ve hemşire-ebe Ayşegül İşbilen’in mahkûmiyetine karar vermişti.

Güvenilir kaynaklardan elde edilen bilgilerde 5 yıl hapislik cezası alan Fahri Karagözlü’nün kalp krizi geçirdiği ve bay-pas ameliyatı olacağı için katılmadığı istinaf duruşmasından sonra bir gün bile hapishanede kalmadığı ve o günden beridir hastanede kaldığı öğrenildi.

Hastanede bir gardiyan nezaretinde kalan Fahri Karagözlü’nün bir gün dahi hapishanede kalmaması ve sürekli olarak verilen doktor raporlarından sonra hastanede kalması cezaevi çevrelerinde rahatsızlık yarattığı ve tepkilere neden olduğu belirtildi.

Güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, “bu ülkede herkes eşit olmalı. Birileri cezasını hapishanede çekerken bir diğeri doktor raporu ile günlerini hastanede geçirmemeli. Hapishanede birçok hasta var. Onlara bu ayrıcalık tanınmazken bir diğerine neden tanınıyor anlamak mümkün değil. Hapishane bu ayrıcalık nedeni ile kaynıyor” ifadesinde bulundu.

Detay

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.