1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kurtlar Vadisi Pusu'da şok!
Kurtlar Vadisi Pusu'da şok!

Kurtlar Vadisi Pusu'da şok!

Kıbrıs'ta bir gece vakti...

A+A-

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta 246. bölüm ile ekrana geliyor. Dizi heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20:00'de Kanal D'de kaldığı yerden devam edecek. Diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat intikam peşinde! Öleceğim diye korkma, yaşamaktan kork! Yeni bölüm fragmanı ve özeti haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusui 246.bölümün için geri sayım başladı. Dizi severler fragmanın yayınlanmasıyla büyük heyecana kapıldı. Son bölümde Brandon'un akıbeti merak edilmektedir. Polat Alemdar annesinin intikamını almaya çok yakındır. Kıbrıs'ta bir gece vakti kıstırılan Brandon için tehlike çanları çalmaktadır. Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölüm fragmanı ve özeti haberimizde. Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti...



BRANDON ÖLECEK Mİ ?

Kurtlar Vadis Pusu yeni bölümün en merak edilen konusu Brandon ve Polat Alemdar hesaplaşması olacak. Biritanya hizmetkarı Brandon Polat'ın annesinin öldürülmesinden sorumludur. Polat Alemdar ise annesinin yasını tuttuğu günlerde her yerde bu ismi aramaktadır. Son bölümde Brandon'a çok yaklaşan P.Alemdar intikamını alabilecek mi ?

CAHİT İÇİN BÜYÜK GÜN

Kurtlar Vadisi Pusu'nun James Bond'u Cahit için büyük gün. Cahit sonunda Yüce Majeste'nin gözüne girmiştir ve Majeste Cahit ile görüşmeyi kabul etmiştir. Peki Cahit gerçekten de tapınakçıların en tepesindeki isimle görüştürülecek midir? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi Pusu 246.bölümde olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
 
Kurtlar Vadisi Pusu, hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor... Annesinin kaybıyla sarsılan Polat'a, tüm dostları destek olmaya çalışır. Cahit kendisini hiç tahmin edemeyeceği bir yerde bulur. Peki karşısına çıkacak olan isim kimdir?
 
Sagir, kapan kısıldıkça pençelerini daha çok göstermeye başlar. Brandon çalışmalarına devam edebilmek için iyileşir iyileşmez kaldığı yerden devam eder. Polat'ın kendisini yaraladığı kalemle, başka canlar yakmak için hazırlanmaktadır. Yazısını bitirmeden tanıdık bir misafir onu tekrar ziyaret edecektir. Fehmi, çalışanı Melek için bir sürpriz hazırlığındadır. Yasin Komutan ise bir kez daha bir operasyonda kahramanca önde olacaktır; fakat ekip arkadaşları bu kez biraz farklıdır. 

Kanal D’nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’ya yeni bir oyuncu dahil oldu.

Levent Sülün Kurtlar Vadisi Pusu’da Leonların TİM Komutanı ve İngiliz İstihbarat Ajanı kimliğiyle karşımıza çıkacak.

fft16_mf5283956.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.