1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURUCU CUMHURBAŞKANI DENKTAŞ'IN DOĞUM GÜNÜNDE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ VERİLECEK
KURUCU CUMHURBAŞKANI DENKTAŞ'IN DOĞUM GÜNÜNDE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ VERİLECEK

KURUCU CUMHURBAŞKANI DENKTAŞ'IN DOĞUM GÜNÜNDE TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ VERİLECEK

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile Ankara Kıbrıs Türk Kültür Derneği Sultan-ı Yegah Türk Sanat Müziği Korosu...

A+A-

Çağdaş Müzik Derneği Türk Sanat Müziği Korosu ile Ankara Kıbrıs Türk Kültür Derneği Sultan-ı Yegah Türk Sanat Müziği Korosu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın doğum günü olan 27 Ocak Pazartesi akşamı Türk Sanat Müziği Konseri verecek.

Çağdaş Müzik Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı himayelerinde gerçekleşecek "Kültürel Hazineler Armonisi" konseri, Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20:00 de başlayacak.

TRT Ankara Radyosu ses sanatçısı Bahadır Özüşen'in de hem şef hem de solist olarak yer alacağı konser ise 3 Şubat tarihinde Ankara'da düzenlenecek.

Konsere KKTC Başbakan Yardımcılığı’nın yanı sıra Çağdaş Müzik Derneği, Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği, Genç TV, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs Türk Kültür Derneği ve Yakın Doğu Üniversitesi katkı koyacak.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.