1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KURUM VE ÖRGÜTLER, TAZİYE MESAJI YAYINLAMAYA DEVAM EDİYOR
KURUM VE ÖRGÜTLER, TAZİYE MESAJI YAYINLAMAYA DEVAM EDİYOR

KURUM VE ÖRGÜTLER, TAZİYE MESAJI YAYINLAMAYA DEVAM EDİYOR

Kurum ve örgütler, Soma’da yüzlerce işçinin ölümü ile sonuçlanan maden faciası ile ilgili taziye mesajı yayınlamaya devam ediyor.

A+A-

KURUM VE ÖRGÜTLER, TAZİYE MESAJI YAYINLAMAYA DEVAM EDİYOR

Kurum ve örgütler, Soma’da  yüzlerce işçinin ölümü ile sonuçlanan maden faciası ile ilgili taziye mesajı yayınlamaya devam ediyor.

Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitleri Birliği Başkanı Aziz Limasollu,“Manisa’da bulunan Soma Maden Ocakları’nda meydana gelen patlama neticesinde yüzlerce maden işçisinin hayatını kaybetmesi ve yaralanması tüm halkımızı olduğu gibi camiamızı da derinden üzmüştür” dedi.

Halen içeride mahsur kalanların bir an önce kurtarılması için dua ettiklerini belirten Limasollu, bu vahim olayda hayatını kaybedenlerin ve yaralananların ailelerine en derin başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık-Sen Başkanı Kemal Oktar ve Hemşireler ve Ebeler Sendikası Başkanı OğuzKöse,  ise ortak yayınladıkları mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Soma Kömür İşletmeleri’ndeki kazada can kayıplarımızı ve göçük altında kalan madencilerimizin bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendik. Yaşanan bu elim durumla ilgili kelime bulmakta zorlanıyoruz. Ne bizler ne de dünyada hiç kimse Avrupa Birliği’ne aday bir ülkeye bu durumu yakıştırması mümkün değildir. İş güvenliği konusu ciddi kararlar ve kararları ayni ciddiyetle denetimini gerektirmektedir.

Yaşanılan bu feci ve üzücü olayın tekrar etmemesini temenni ediyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Mahsur kalan madencilerimizin de sağlıklı olarak aramızda görmeyi arzu ediyoruz.” .

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.