1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR
KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

KÜTÜPHANE HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi, 50’nci Kütüphane Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor;

A+A-

Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi, 50’nci Kütüphane Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Kültür Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre, 31 Mart ile 4 Nisan tarihleri arasında 2. Genç Fotoğrafçılar Gezi Atölyesi Sergisi, kütüphane ziyaretleri, kütüphaneleri en çok kullanan çocukların ve Lefkoşa’da 3 yetişkinin ödüllendirilmesiyle masal günleri gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

Kültür Dairesi’ne bağlı 9 halk kütüphanesini en çok kullanan çocuklara okullarında ödül verilecek, ayrıca kamuoyu kütüphanelerin gelişimi ve buralarda yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirilecek.
 
İLK ETKİNLİK 31 MART’TA

Kütüphane Haftası etkinlikleri 31 Mart’ta saat 10.30’da Lefkoşa Milli Kütüphane’de 2. Genç Fotoğrafçılar Gezi Atölyesi Sergisi’nin açılışıyla başlayacak. Sergide, bazı liselerin fotoğrafçılık kulüplerinde yer alan öğrencilerin çektiği fotoğraflar yer alacak.

Masal Anlatma Günleri’nin 6’ncısı Milli Kütüphane’nin Çocuk Bölümü’nde, 5 Nisan saat 11.00’de başlayacak, 15 günlük periyotlarla 14 Haziran’a kadar devam edecek.

“GIZ MUSTAFA KİTABI”YLA İLGİLİ SÖYLEŞİ

Öte yandan, 50’nci Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde 4 Nisan Cuma günü Girne Kütüphanesi’nde  “Gız Mustafa’’ isimli kitabın yazarı Hasan Karaokçu ile söyleşi ve imza gecesi düzenlenecek.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.