1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. KUYRUKTA 5 BİN STERLİNLİK TEKLİF
KUYRUKTA 5 BİN STERLİNLİK TEKLİF

KUYRUKTA 5 BİN STERLİNLİK TEKLİF

iPhone 5S ve 5C'yi satın almak için Apple mağazaları önünde oluşan uzun kuyrukta bir hayranın teklifi şaşkınlık yarattı.

A+A-

10 gündür sırada bekleyen ve ilk iPhone 5s ve/veya 5c’leri satın almak isteyen Apple hayranları dün uzun kuyruklar oluşturdu.

Dün itibariyle 9 ülkede satışa sunulan iPhone 5S ve 5C'yi satın almak için Apple tutkunları mağazalara akın etti. Apple hayranları saatlerde kuyrukta beklerken, İngiltere'de bir kadın ilk sıraya geçmek için 5 bin sterlinlik teklifte bulundu.

Pazartesi gününden beri İngiltere'deki mağaza önünde kamp kurduğunu belirten iPhone 5S'in ilk sahiplerinden 17 yaşındaki Noah Green sırasını vermeyi reddederek "5 bin sterlin kadar teklifler geldi ama geri çevirdim. 10 bin sterlin teklif edilseydi şayet sıramı satabilirdim" diye konuştu.
 
Avusturalya ve Japonya’da kapılarını açan Apple ilk iPhone 5s ve 5c leri sattı bile. Avustralya ve Japonya’dan sonra Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Porto Riko, Singapur, İngiltere ve ABD’de de kullanıcıları ile buluşmaya başlayan yeni modeller büyük heyecan ve sevinçle karşılandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.