1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KUZEY KIBRIS GENÇ MÜTEŞEBBİSLER DERNEĞİ 2014 DÖNEMİ EĞİTİM SERİSİNE BAŞLADI
KUZEY KIBRIS GENÇ MÜTEŞEBBİSLER DERNEĞİ 2014 DÖNEMİ EĞİTİM SERİSİNE BAŞLADI

KUZEY KIBRIS GENÇ MÜTEŞEBBİSLER DERNEĞİ 2014 DÖNEMİ EĞİTİM SERİSİNE BAŞLADI

Kuzey Kıbrıs Genç Müteşebbisler Derneği 2014 Dönemi eğitim serisine “JCI Nedir?” konusuyla başladı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Genç Müteşebbisler Derneği 2014 Dönemi eğitim serisine “JCI Nedir?” konusuyla başladı.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, “JCI (Junior Chamber International) Dünya’da 128 ülkede 5 binden fazla şube ve 200 binden fazla aktif üyesiyle toplumsal projelere imza atan bir sivil toplum kuruluş lideri olma yolunda ilerliyor”.

JCI Kuzey Kıbrıs 2014 Başkanı Bedia Kale ve Yönetim Kurulu tarafından organize edilen “JCI Nedir?” eğitimi ve söyleşisi, JCI Kuzey Kıbrıs 2014 Eğitim Direktörü Arsem Aşıkoğlu önderliğinde gerçekleştirildi.

Geçmiş dönem başkanları, senatörler, üyeler ve aday üyelerin katıldığı, 2014 dönemi JCI Kuzey Kıbrıs eğitimler serisinin ilki olan etkinlikte, JCI dünyası hakkında bilgilendirme yapıldı.

JCI Kuzey Kıbrıs 2014 Başkanı Bedia Kale, etkinlikte yaptığı konuşmada, gençleri pozitif değişim yaratmaları için güçlendirmek ve onlara gelişim fırsatları sağlamak misyonuna sahip olan JCI’ın küresel bir network olduğuna dikkat çekti.

JCI Kuzey Kıbrıs 2014 Yönetim Kurulu üyelerinden Ahmet Evren ve Emir Kaynak’ın da kısa birer tanıtım konuşması gerçekleştirdiği etkinlikte katılımcılara, 2014 Başkanı Bedia Kale, Omaç Cin ve Arsem Aşıkoğlu tarafından sertifikaları takdim edildi.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.