1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KUZEY KIBRIS'IN UYANDIĞI ACI HABER...
KUZEY KIBRIS'IN UYANDIĞI ACI HABER...

KUZEY KIBRIS'IN UYANDIĞI ACI HABER...

Cinayete kurban giden Polis Müfettişi...

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs dün güne, Polis Genel Müdürlüğü’nün (PGM) başarılı personellerinden, 48 yaşındaki Polis Müfettişi Mehmet Bayraktar’ın şok ölüm haberiyle uyandı. Teşkilatın başarılı isimlerinden Bayraktar’ın zamansız vedası başta ailesi ve PGM’deki silah arkadaşları olmak üzere tüm ülkeyi yasa boğdu. Kuruova’da annesinin evinde dün sabah ölü bulunan Polis Müfettişi Mehmet Bayraktar’ın, yapılan tahkikat sonucunda cinayete kurban gittiği açıklandı.

Kamuoyuna dün sabah saatlerinde bazı internet siteleri tarafından ‘intihar’ olarak duyurulan acı kayıbın daha sonra resmi makamlar tarafından yapılan açıklamayla hunharca işlenmiş bir cinayet olduğu anlaşıldı.

Polisten verilen bilgiye göre, göğüs ve omuzundan av tüfeği ile vurulmuş olarak bulunan Bayraktar’ın ölümünün intihar değil cinayet olduğu belirlendi.

 

Otopsisi yapıldı

Polis Basın Subaylığı, Kuruova’da annesinin evinde dün sabah ölü bulunan Polis Müfettişi Mehmet Bayraktar’ın otopsisinin dün öğleden sonra yapıldığını açıkladı.

Açıklamada, “Gazimağusa Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopside ölüm sebebinin, ateşli silah yaralamasına bağlı olarak gelişen büyük damar, iç organ yaralanması, iç ve dış kanama sonucu olduğu tespit edildi” denildi.

 

Balkonda otururken saldırıya uğradı

Elde edinilen bilgilere göre, eşiyle ayrılma aşamasında olan iki çocuk babası Mehmet Bayraktar, İskele’ye bağlı Kuruova Köyünde yaşayan annesinin yanında kalıyordu. Bayraktar’ın dün sabah saatlerinde evin balkonunda oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradığı belirtildi. Mehmet Bayraktar’ın cansız bedenini annesinin bulduğu iddia edildi.

 

Fail ya da failler aranıyor

Üzücü olaydan sonra, Mehmet Bayraktar’ın hayatını kaybettiği evde geniş çaplı araştırma ve inceleme yapan polis ekipleri, meslektaşlarının canına kasteden fail ya da faillerin peşine düştü. Yetkililer, olay yerinde toplanan emareler ve alınan ifadeler ışığında ülke geneline yayılan soruşturma kapsamında aranan failler hakkında ‘Yorum yapmak ve bilgi vermek için çok erken’ dedi.

 

Birçok önemli olayın tahkikat subayı idi...

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görev yaptığı öğrenilen Mehmet Bayraktar’ın, son dönemde cereyan eden birçok olayın da tahkikat subayı olduğu öğrenildi.

Öte yandan gazetemiz baskıya verildiği saatlerde polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma ve fail ya da faillerin aranmasına devam ediliyordu.

 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.