1. HABERLER

  2. SPOR

  3. LA LİGA'DA DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK Mİ?
LA LİGA'DA DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK Mİ?

LA LİGA'DA DÜĞÜM ÇÖZÜLECEK Mİ?

La Liga'da 33. hafta çok önemli olaylara gebe! Madrid derbisine sahne olacak haftada, 14 yıllık hasret bitebilir, Barcelona şampiyonluğunu ilan edebilir...

A+A-

Şampiyonlar Ligi’nde, Alman rakipleri karşısında ağır yenilgiler alan Barcelona ve Real Madrid lige dönüyor.

Haftanın maçı ezeli rakipler Atletico Madrid ile Real Madrid arasında. Derbiden çıkacak sonuca göre, Barcelona'nın şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor. Real Madrid'in, Atletico deplasmanında kaybetmesi, Barcelona'nın da Atletic Bilbao'yu deplasmanda yenmesi halinde, Katalan ekibi şampiyon olacak.

Atletico Madrid'in eline, Real Madrid karşısında 14 yıldır süren galibiyet hasretine son vermek için altın bir fırsat geçmiş durumda. Zira Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Borussia Dortmund ile gelecek hafta oynanacak rövanş maçını düşünerek, sahaya yedek ağırlıklı bir kadro çıkarması bekleniyor. Bu duruma dikkat çeken Atletico Teknik Direktörü Diego Simeone, oyuncularından galibiyet istedi. Atletico, Real Madrid'i son olarak 1999 yılında yenebilmişti. Real, Atletico'nun evi Vicente Calderon'da oynanan son 10 maçın da 9'unu kazandı.

Şampiyonlar Ligi'nin bir diğer yaralı takımı Barcelona ise Atletic Bilbao deplasmanında puan mücadelesi verecek. 4-0'lık Bayern maçının rövanşını düşünen Teknik Direktör Tito Vilanova'nın, önemli oyuncularını dinlendirmesine kesin gözle bakılıyor.

Haftanın bir diğer önemli maçında, 4. sırayı alarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma savaşı veren Real Sociedad ile Valencia karşı karşıya gelecek. 4. sıradaki Sociedad'ın 55, 5. sıradaki Valencia'nın ise 53 puanı bulunuyor. Bu yüzden karşılaşma, iki takımın sıralamadaki yerleri açısından büyük önem taşıyor.

NTV SPOR'dan CANLI YAYINLANACAK MAÇLAR
27 NİSAN 2013 CUMARTESİ

19:00 ATHLETIC BILBAO – BARCELONA
21:00 ATLETICO MADRID – REAL MADRID

 

Kaynak: ntvmsnbc

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.