1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. LADY GAGA'DAN İMZA İSTEDİ AMA...
LADY GAGA'DAN İMZA İSTEDİ AMA...

LADY GAGA'DAN İMZA İSTEDİ AMA...

Şarkılarından çok kostümleriyle gündeme gelen Lady Gaga, yakında çıkacak yeni albümünün tanıtımında hayranına hiç unutamayacağı anlar yaşattı.

A+A-

Yakında çıkacak yeni albümünün tanıtımlarına hız veren Lady Gaga, kendisinden imza bekleyen hayranına tutkulu bir öpücük vermeyi tercih etti.

Geçirdiği kalça ameliyatından sonra uzun süre ortalardan kaybolan ABD'li şarkıcı Lady Gaga, son zamanlarda gündemden düşmüyor.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; kostümleri, söyledikleri ve yaptıklarıyla her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yeni single'ının tanıtımı için hayranları ile buluştu. Lady Gaga taktığı domuz burnu ve domuz kulaklı şapkası ile hayranlarını şaşırtmayı yine başardı.

Ancak asıl şaşkınlığı şarkıcının imza almak isteyen hayranı yaşadı. Lady Gaga'dan göğsüne imza atmasını isteyen genç hayranı umduğundan fazlasını aldı.

Şarkıcı hayranına yalnızca imza vermekle yetinmedi dudaklarına bir de tutkulu bir öpücük kondurdu. Şaşırsa da duruma hemen adapte olan genç hayran bir daha unutamayacağı bir an yaşadı.

27 yaşındaki Lady Gaga'nın yeni çıkacak single'ı 'Swine' adını taşıyor.

365

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.