1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAPTA BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
LAPTA BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

LAPTA BELEDİYESİ ÇOCUK ŞENLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Lapta Belediyesi, 6.Lapta Turizm Festivali kapsamında, her yıl 1 Haziran Dünya Çocuk gününde geleneksel olarak düzenlediği Çocuk Şenliği’nin 3.’sünü bugün gerçekleştirdi.

A+A-

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, Karşıyaka Anamur Futbol Sahasında gerçekleştirilen etkinliğe Lapta Belediyesi sınırlarında yer alan ilk ve anaokullardan yaklaşık bin öğrenci katıldı.

Etkinlikte çocuklar için çocuk oyun makineleri, zıp zıp, tranbolinler kuruldu. Ayrıca çocuklar için torba yarışı, sandalye oyunları, halat çekme, kaşıkla yumurta taşıma gibi birçok yarışma düzenlendi. Etkinlikte öğrencilere, pamuk şeker, patlamış mısır, dondurma, meyve suyu ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

NAMSOY

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, çocuk şenliğinin, Lapta Turizm Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlendiğini belirterek, amaçlarının Dünya Çocuk gününde bölge okulları öğrencilerini biraraya getirerek, onların eğlenceli bir gün geçirmelerini ve kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

‘’Çocuklar bizim geleceğimizdir, onları mutlu etmek herşeyden önce gelir’’ diyen Namsoy, “büyük ilgi gören etkinliği gerçekleştirmekten”, belediye olarak mutluluk duyduklarını belirtti.

20-23 Haziran tarihleri arasında 6.’sı gerçekleştirilecek “Lapta Turizm Festivali” kapsamında, Mart ayından itibaren çeşitli etkinliklerin başladığını ve 70’in üzerinde sosyal , kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten Namsoy, etkinliklere bölge halkının yanısıra, ada genelinden vatandaşların ve ülkeyi ziyaret eden turistlerin de büyük ilgi gösterdiğini vurguladı.

Fuat Namsoy, bir turizm merkezi olan Lapta’da bu tür etkinlikleri yıl geneline yayarak, “Lapta’yı cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi. Etkinlikte çocuklarla birlikte birçok yarışmaya da katılan Fuat Namsoy, “Kendimi çocuklar gibi şen hissettim” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.