1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAPTA'DA ŞOK ETKİSİ YARATAN OLAY!
LAPTA'DA ŞOK ETKİSİ YARATAN OLAY!

LAPTA'DA ŞOK ETKİSİ YARATAN OLAY!

14 yaşındaki kız çocuğuna

A+A-

Lapta’da bir otelin karşısında önceki gün alkol tesiri altındayken önce çevreye rahatsızlık veren ardından 14 yaşındaki kız çocuğunun üzerine yürüyüp “Seni seviyorum, benimle evlen sana güveniyorum” diye bağıran 40 yaşındaki Şeyho Arslan dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, ileride görülecek davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için zanlının teminatla serbest bırakılmasına emir verdi.

Girne Kaza Mahkeme’sinde görülen teminat duruşmasında polis memuru Mustafa Meren, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Lapta Polis Karakolu’nda görevli Mustafa Meren, Şeyho Arslan isimli zanlının “Genel rahatsızlık”, “Uygunsuz Tavr-ı hareket” ve “Sarhoşluk”suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Mustafa Meren, kanında 122 promil alkol tespit edilen zanlının, halka açık bir yerde halkın sulh ve sükûnunu bozacak bir şekilde uygunsuz tavır sergilediğini ve bölgede rahatsızlık verdiğini belirtti. Meren, ileride yargılanacak olan zanlının davalarında hazır olmasının sağlanabilmesi için uygun bir teminata bağlanmasını istedi.

Savcı Özlem Tümer, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanıp, seyahat belgelerine el konulması ve 5 bin TL şahsi kefalet senedi imzalaması şartıyla davaları görülünceye kadar serbest bırakılmasını istedi.

Teminat şartlarına itiraz edilmeyince Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, talep edilen şartların yerine getirilmesi şartıyla zanlının serbest bırakılmasına emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.