1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. LAS VEGAS'TA SİLAHLI SALDIRI: 5 ÖLÜ
LAS VEGAS'TA SİLAHLI SALDIRI: 5 ÖLÜ

LAS VEGAS'TA SİLAHLI SALDIRI: 5 ÖLÜ

ABD'nin kumarhaneleriyle ünlü LasVegas şehrinde 2 şüpheli, restoranda 2 polisi, ardından kaçtıkları mağazada 1 kişiyi

A+A-

RESTORANDA 2 POLİSİ, MAĞAZADA İSE 1 KİŞİYİ ÖLDÜREN 2 SİLAHLI SALDIRGAN, POLİSLE GİRDİKLERİ ÇATIŞMA SIRASINDA İNTİHAR ETTİ

ABD'nin kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas şehrinde 2 şüpheli, restoranda 2 polisi, ardından kaçtıkları mağazada 1 kişiyi silahla öldürdü. Biri kadın 2 saldırgan, olayın ardından polisle girdikleri çatışmada intihar etti.

Bir restorana giren 2 şüpheli, bu sırada yemek yiyen polis memurları AlynBeck ve IgorSoldo'ya ateş açtı. Polis memurları olay yerinde hayatını kaybederken, biri kadın 2 şüpheli, polislere ait silahları alarak caddenin karşısındaki bir mağazaya kaçtı. Burada da bir kişiyi öldüren şüpheliler, olay yerine gelen polis ekipleriyle çatışmaya girdi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, kadın saldırgan çatışma devam ederken yanındaki arkadaşına ateş ederek öldürdü ve ardından intihar etti. Görgü tanıkları, şüphelilerden birinin saldırı sırasında, "Bu bir devrimin başlangıcı" diyerek bağırdığını söyledi.

Olayın gerçekleştiği restoran ve saldırganların intihar ettiği mağaza polis tarafından boşaltılırken, görgü tanıkları ifadeleri alınmak üzere yakındaki bir mağazaya götürüldü.

Yetkililer saldırganların isimlerine dair herhangi bir açıklama yapmadı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.