1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAÜ’DE GÜZELYURT POLİS MENSUPLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ
LAÜ’DE GÜZELYURT POLİS MENSUPLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

LAÜ’DE GÜZELYURT POLİS MENSUPLARINA EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) ve Polis Genel Müdürlüğü’nün işbirliği ile polis mensuplarına yönelik “İletişim ve Halkla İlişkiler” konusunda eğitim seminerleri düzenlendi.

A+A-

Lefke Avrupa Üniversitesi  (LAÜ) ve Polis Genel Müdürlüğü’nün işbirliği ile polis mensuplarına yönelik “İletişim ve Halkla İlişkiler” konusunda eğitim seminerleri düzenlendi.

LAÜ’den yapılan açıklamaya göre,  LAÜ İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim görevlisi Dr. Esra Aydın Kılıç tarafından verilen seminerlere, farklı gruplardan oluşan 150 polis mensubu katılım gösterdi.

Seminer programı kapsamında polis mensuplarına “İletişim ve Halkla İlişkiler” konularında teorik bilgilerin yanı sıra, alanla ilgili örnek olaylardan bilgiler aktarılarak polis ve halk ilişkilerini geliştirmeye yönelik “etkili iletişim” yolları da anlatıldı.  

Seminerlerinin sonunda eğitim programına katılan polislere katılım belgeleri verildi. Rektör Prof. Dr. Mehmet Ali Yükselen’e Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Dr. Esra Aydın Kılıç ve Kıdemli Öğretim Görevlisi Mehmet Mert’e Polis Okulu Müdürü Bekir Abatay tarafından eğitim programına katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Rektör Yükselen, LAÜ ve Polis Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği eğitim programlarının polis memurlarının halkla olan iletişimini daha da etkili kılmak adına önemli olduğunu söyledi.

Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim ise, 2013 yılını poliste eğitim yılı olarak ilan ettiklerini ve bu bağlamda LAÜ ile birlikte Güzelyurt Polis Müdürlüğü polis mensuplarına halkla ilişkiler konusunda eğitim düzenledikleri belirtti.

Zaim, üç gün boyunca devam eden eğitim seminerleri doğrultusunda polis mensuplarının iletişimlerinin daha da geliştirildiğini belirterek, bu eğitim programına üniversite olarak verdiği katkıdan dolayı Rektör Yükselen’e teşekkür etti.

TAK

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.