1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. LAÜ’DE ORYANTASYON PROGRAMI BAŞLADI
LAÜ’DE ORYANTASYON PROGRAMI BAŞLADI

LAÜ’DE ORYANTASYON PROGRAMI BAŞLADI

Lefke Avrupa Üniversitesi’nde 2013-2014 Akademik Yılı için yeni kayıt yaptıran öğrencilerin oryantasyon programı havaalanı ve limanda karşılanmalarıyla başladı.

A+A-

Lefke Avrupa Üniversitesi’nde 2013-2014 Akademik Yılı için yeni kayıt yaptıran öğrencilerin oryantasyon programı havaalanı ve limanda karşılanmalarıyla  başladı.

LAÜ’den yapılan açıklamaya göre, her yıl geleneksel olarak gerçekleşen “Oryantasyon Günleri” üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversiteye ve KKTC’ye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin birimlerini ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla düzenleniyor.

Oryantasyon programı kapsamında kampus içerisinde ve dışında gerçekleşecek etkinliklerin yanında spor müsabakaları, çeşitli aktiviteler, geziler ve seminerler düzenlenecek.

Öğrencileri yeni eğitim hayatlarına iyi bir motivasyonla başlatmak ve yeni arkadaşlarıyla kaynaştırmak amacıyla birçok aktivitenin yer aldığı “LAÜ Oryantasyon Etkinlikleri” yarın Öğrenci Kulüpleri’nin stant açılışıyla başlayacak.

Rektör Yardımcılarının yeni öğrencilere seslenişi ile devam edecek programda üniversitenin diğer birimlerinin sorumluları tarafından da bilgilendirici sunumlar yapılacak. Akşam saat 20:00’da ise açık hava sinema gösterimi ve “LAÜ’ye Hoşgeldiniz Partisi” düzenlenecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.